Feed on
Posts
Comments

Informacija ne nauja, tačiau šalyje, kur bet koks kritiškas žodis apie Rusiją reiškia „rusofobiją“ – beveik neaptarinėta.

image Skaitykite plačiau

Šios knygos viršelyje – entuziastingi dviejų mėgiamiausių Volodios Putino žurnalistų – Michailo Leontjevo ir Aleksandro Dugino – atsiliepimai. A. Dugino net mintinai pamenu – „Už tokią Rusiją norisi žudyti ir mirti“.

Romane aprašoma Rusija 2015 m. Rusų mokslininkai sugalvojo, kaip neutralizuoti branduolinį ginklą, nugalėjo ir okupavo JAV, prie Rusijos imperijos prijungė visą Europą, išskyrus Baltijos šalis, tad visi galvojo – o kas bus su Baltijos šalimis?

Rusija, už kurią ponas A.Duginas, matyt, kartu su V.Putinu, kurį jis šeria savo filosofiniais patarimais, nori mirti ir žudyti, nusprendė Baltijos šalis tiesiog fiziškai sunaikinti. Kaip išdavikus. Ten buvo pasiųsta kariuomenė, kuri tiesiog fiziškai išnaikino lietuvius, latvius ir estus.

Apie naujosios Rusijos geopolitines vizijas klausykitės laidos „Laisvės kryžkelės“ įrašo.

Informacinė analitinė laida „Laisvės kryžkelės“ – sekmadieniais 8.30 val. per „Žinių radiją“ (kartojama 14.05). Vedėjai – Audrys Antanaitis, Tomas Čyvas (portalo “Balsas.lt” apžvalgininkas). Svečiuose Mykolo Römerio universiteto strateginio valdymo ir politikos fakulteto politinių mokslų katedros vedėjas Ramūnas Trimakas.

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos