Feed on
Posts
Comments

No Responses to “Dalia Grybauskaitė pradeda ir…”

  1. kestutis parašė:

    ka zinau,manau gal ir nebloga boba,jau tie seneliai,LT prezidentai,atsibodo,patys matet,nieko gero nepadare,gal sita moterele viska y vietas sustatys?

  2. o kur? parašė:

    o kur grybauskaitės nuodugni biografija?
    ypač visuomenę domina jos tėvų veikla ir tautybė – atrodo, kad pretendentė net nelabai to lietuviško kraujo beturį..
    Na kitas labai svarbus momentas: jos veikla, kai ji buvo fin. ministrė – lietuviškų įmonių mokesčių pagalba sužlugdymas, prorusiškų kompanijų protegavimas – vėl mokesčių pagalba, investitorių atbaidymas ir išvaikymas ir t.t. ir t.t.
    Negi nėra Lietuvoje drąsaus žurnalisto nuodugniai panagrinėti šias temas?
    Dalius Stancikas ‘bernardinuose“ pradėjo kažką – užuominos yra, bet iki galo taip ir neatskleista tiesa.
    Šiaip gerb. Tomas Čyvas kol kas labai teigiamą įspūdį palieka – nebijantis, tiesus žmogus.

  3. SOCDEMAS: „GRYBAUSKAITĖ – NE MŪSŲ KANDIDATĖ!“

    „Išofrmuoti LEO, Paleisti Seimą ir Vyriausybę, grąžinti pernykštę mokesčių sistemą!“ – tokius priesakus būsimajam Prezidentui jau žeria internautai. Principinį sprendimą dėl Trigalvio monų KT „užkeikė“, vėl pasitelkęs Konstitucijos Dvasią irgi Šmėklą, tad teisus V. Valentinavičius, sakydamas, kad teismai Lietuvoje niekam nepavaldūs, neva, kontroliuojantys tik patys save, o iš tiesų – net nepajėgūs nubausti prasižengusio teisėjo. Teismų reforma – dar V. Adamkaus dviejų kadencijų politinis palikimas.

    Rinkimų favoritei D. Grybauskaitei vis sunkiau atremti tą laviną praeities faktų ir interpretacijų, kurią apžvalgininkai švelniai vadina kokiu nors „praeities šleifu“ or pasitelkia slaptažodį „Rot Front“. Lyg netyčia išsprūdusi frazė, kad „nekilnojamojo turto mokestis – tik laiko klausimas“, berods, nesukėlė didesnio atgarsio, nors prieš rinkimus kalbėti apie mokesčių didinimą – labai blogas ženklas, bet, ko gero, ne Lietuvoje. Dar vienas blogas ženklas – Valentino dienos išvakarėse, lyg kokiam meilužiui A. Brazauskui, D. Grybauskaitė „pranešė savo apsisprendimą“, kuris, pačios komisarės žodžiais, jau buvo žinomas po riaušių prie Seimo – sausio 16. Rimti nomenklatūrininkai jau murma – „ko delsė, jei žinojo?“ Savotiškas subordinacijos nepaisymas, jei imsime domėn D. Grybauskaitės karjerą LTSR laikais…

    Lengvai timptelėti už aluje įmirkusių ūsiukų, socialdemokratai ištarė: „Grybauskaitė – ne mūsų“. Tai kam tada tas show su Brazausku? Kam reikėjo metodiškai teikti faktus apie D. Grybauskaitės simpatijas Brazauskui ir vapėti apie kažkokį slaptą susitarimą, naudojant prieš kandidatę visokį „juodąjį pijarą“? Net ir tas argumentas, kad „Pasak šaltinių, toks D. Grybauskaitės apsisprendimas lemia, kad pats kadenciją baigęs valstybės vadovas nebegalvoja apie savo kandidatūros kėlimą. A.Brazauskas nenusiteikęs kovoti su buvusia savo vadovaujamos Vyriausybės finansų ministre.” (Alfa.lt) atrodo intriguojančiai vien dėl to, kad Brazauskas pirmasis sužinojo Didžiąją Paslaptį – kaži, koks jausmas, kai tik tu vienas žinai tą Didžiąją Paslaptį, bet, nors ir būdamas vyriausiuoju inžinieriumu, Premjeru bei Prezidentu viename asmenyje, tyliai kikeni prieš Tautą ir niekam niekur niekad nieko, nei su niekuo, niekada…

    Deklaratyvi TS – LKD parama D. Grybauskaitei jau vadinama Kubiliaus parama, nes bent trečdalis tikrų konservatorių, patriotų ir elektorato branduolio, supranta, kad komisarės šansai laimėti Prezidento rinkimuose 2009 menksta sulig kiekviena nauja publikacija purvasklaidoje, todėl ne juokais į politinių kovų areną keliamas V. Landsbergis. Tas tai – “tikrai nesusitepęs”, nors ir išardė kolchozus! Kam dar neišlaikys politinė ambicija? Ar tikrai V. Landsbergiui neatsiras jo vertas varžvas, kuriuo galėtų būti tik AMB…? O gal Tata surems ietis su Šatrija ir laimės…?

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos