Feed on
Posts
Comments

No Responses to “Tėvynės sąjunga – ar dar apsikabint su LSDP? (I)”

  1. Rūkai? Remi Kubilių!

    Ir visiškai nesvarbu, kad RŪKYMAS LAABAI ŽUDO, nes RŪKALIAI MIRŠTA ANKŠČIAU, o iš esmės – RŪKYMAS ŽUDO VĖŽĮ, tik ne politinį! Valstybei rūkaliai reikalingi. Ypač šiuo – visuotino Kriziso laikotarpiu. Kokiame kaime „akcizinėmis“ cigaretėmis geriau nesigirti, nes kvailiu palaikys: rūkai, moki mokesčius – remi Kubilių! Iš tiesų tikri rūkaliai rūko kontrabardinius „džordžikus“, nes tie pigesni ir stipresni, o čia dar kur buvęs, kur nebuvęs Allen Carr su savo „Lengvas būdas mesti rūkyti“ – negaliu, kaip sąmoningas pilietis taip pavesti savo šalies!

    O čia dar balsas, Šventas: „Tu pažiūrėk, kiek saliarka kainuoja!“
    Ir iš tiesų – kas būtų, jei nebūtų padidintas akcizas degalams? (Turbūt fūristai netrukus pradės dyzeliną į cigaretes mainyti.) Kur gi čia pritaupysi, kai nuosavu Passatu iki parduotuvės pigiau nuvažiuoti ir daugiau parsiveži, negu su valdiška Škoda! Aišku, jeigu turi dar valdišką Mersą, tai čia ir rūkalų nepritrūksi, nors, atrodo, kad saulėlydis jau pamažėl ima priminti sutemas – riesta darosi ir valstybės tarnautojams…

    Nors, vis gi nesmagu pripažinti, kad iššlavę akcijines Maximos lentynas, naujų prekių sulauksime dar negreit, nes ir ten savas Krizisas, ir ten savas Kubilius – visame Pasaulyje fabrikai ženkliai apkarpė gamybą. Kas nespėjo pasipelnyti iš Kriziso, tam dabar teks laukti, kol kiti atsikąs. Bet vis gi, kai saka „mes dar galim duoti kraujo!“ ir Kriziso akivaizdoje surinkti ligšiol neregėtą sumą varguoliams „Gerumo dieną“!

    Prezidentės rinkimų išvakarėse lietuvio laukia dar vienas iššūkis – uoliai ir stropiai gilinti savo finansinį bei politinį raštingumą.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos