Feed on
Posts
Comments

No Responses to “Tu VSD paklausk, tau vėjas atsakys”

  1. dimes parašė:

    Labai daug žinote apie VSD, Čyvai? Gal pats bandėte ten įsidarbinti kažkada? 🙂

  2. Tomas Čyvas parašė:

    Pats nebandžiau, o žinoti ne tiek jau kartais sunku, kaip atrodo. Čia tik pats VSD kažkada reikalavo iš redakcijų IP adresų komentatorių, kurie paviešino esą negirdėtai slaptą informaciją apie kontoros veikėjus ir jų tarpusavio meilius žygdarbius. Tik paaiškėjo, kad ta paslaptis buvo paviešinta maždaug pora metų seniau, išleista knygos pavidalu ir visai nesunkiai aptinkama google pagalba:) O kai kas „susižino“ ir lgiškai suvedinėjant galus. Nepatingėkit, pavyzdžiui, pasiskaityti paviešintos NSGK tyrimo medžiagos. Iternetas gi viską taip palengvina: yra find komandos, sąsajų paieškos programos etc.:) Spėju, kad Sekmokas tokiu būdu irgi sužinotų bent jau nemažiau, nei jam praneš kontora. Na, aišku ten bus Malakausko parašas, o tai solidžiau atrodo:)

  3. bobute parašė:

    Tu VSD paklausk, tau Čyvas atsakys: pasiūlys pagooglinti.
    O jei rimtai: gal niekas nebenori gilintis į energetiką, nes paskui bijos prie lango prieiti.

  4. jj parašė:

    o gal noretumete, kad usackas su kubiliumi spaudos konferencija surenge garsiai pasakytu politiku ar verslininku vardus, galimai uzsienio saliu spec. tarnybu uzduotis vykdanciu? :))

  5. Tomas Čyvas parašė:

    Jau geriau, nei verslininkai liustruoja ir rikiuoja politikus, o saugumas reikšmingai atskleidžia niekalus:)

  6. dimes parašė:

    Perskaičiau kai kurias NSGK stenogramas. Tikrai buvo įdomu ir smalsu. Bet…kažkur skaičiau (neatsimenu tik kur), kad Dabašinskas su kai kuriais VSD darbuotojais tardavosi, kad jie meluotų.. 🙁 Berods, irgi vienoje stenogramoje.

    O dėl konservatorių ir socialdemokratų sąžiningumo (čia ne į temą):
    – konservatorių Vyriausybė (jie turi daugumą joje) dujas siūlo skaičiuoti kas pusę metų – net pritarė tokiai tvarkai. O taip buvo iki šiol.
    – šiandien socialdemokratė Vėsaitė Seimui pateikė pataisas, pagal kurias kainas būtų galima perskaičiuoti kas ketvirtį metų, kaip Estijoje.

    Tai kurie čia yra nupirkti dujininkų?

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos