Feed on
Posts
Comments

Žodis prezidentei

No Responses to “Žodis prezidentei”

  1. Soolo parašė:

    Čyvai, o juk pats ir esi iš megztųjų berečių pulko. Kraštutinės pažiūros, radikalūs, su etika sunkiai suderinami pareiškimai… Prezidento metiniai pranešimai tau yra „pablizgintai dvasingi sapaliojimai apie demokratiją, išliejant kibirą limonado vertės ašarų“? Na na… Kaip pavadinti žmogų, kuris tiek negerbia šalies vadovo ir dvigubai už save vyresnio žmogaus, kad jo, beje, daugelio gerai įvertintas mintis vadina „sapaliojimu“? Rinkis žodžius, Čyvai. Nesirinkdamas pastatai save ir savo blogą kultūringų žmonių lankomos viešosios erdvės užribyje. Tą ir patvirtina lankytojų ir komentarų šiame bloge nebuvimas. Neverta čia eiti pasiskaityti keiksmų – juk yra Tomkus ir „Respublika“, ten tas pats, tik juokingiau.

  2. Vincas parašė:

    Bėda, kai prezidento šalininkai, kaip Solo, sugeba tik viena – pamoralizuoti, parugoti, kaip kokie komjaunimo sekretoriai ir priminti, kad prezidentas ‘dug vyresnis“, lyg tai savaime reikštų, jog galima būtent sapalioti pseudodvasingus niekalus, ką Adamkus ir darė visą antrąją kadenciją. O „daugelio gerai įvertintos minftys’ yra tokia pati miglota sąvoka, kaip ir „geriausiai atstovaujami interesai“ Vilmoruso reitinguose. Tik va keiksmų tai čia niekad nerandu.

  3. Soolo parašė:

    Žmogus yra visų vertybių matas, taigi kiekvienas matuoja savimi. Jeigu, Vincai, jūs su Čyvu tegirdit „sapaliojimus“ ir „pseudodvasingus niekalus“ – vadinasi, to jūs ir verti. Nors, sako, visokių yra, visokių reikia.
    Dėl keiksmų – žinoma, nesitikiu čia rasti siuntimo „ant trijų raidžių“ atviru tekstu. Autorius tai daro naudodamas subtilesnę leksiką. „Sapaliojimas“, kalbant apie šalies Prezidento metinį pranešimą – neblogas pavyzdys. Matyt, jam tai atrodo šmaikštu, ironiška, satyriška. Tik kad niša rinkoje jau užimta. Yra toks Dapkus, yra Vasiliauskas, puikiai sugebantys Delfio komentatorių stiliumi apipilti purvu jiems neįtikusius asmenis. Su jais sunku konkuruoti, todėl šio blogo autoriui reikėtų dar labiau „riebinti“ žodyną ir nepatingėti sugalvoti naujų originalių kaltinimų mitiniams „valstybininkams“. Juk trys raidelės maitintojos – K G B – dar gali pasitarnauti. Šauk kuo dažniau „kagėbėė, kagėbėėė!“ – o gal ir pavyks dar kartą atkreipti į save dėmesį?

  4. Vincas parašė:

    Na, as galiu atsakyti tokiais paciais ‘argumentais“. Jei jusu mylimo, visiskai tusciai ir net zalingai valstybei antra kadencija prabezdejusio dieduko sapaliones yra dvasingos ir turiningus – turekit jas ir dziaukites. ne visiems tai privaloma.

    Paties, nepaisant, kad esat uzsirases sau dvasingo ir kulturingo etikete, niekas turbut nespausdina. Iki Dapkaus, Vasiliausko, Stanciko ar Cyvo jums toli, kaip iki Menulio.

    O del keksmu, tai jei ner tiesionigiu, tai „netiesioginius“ girdi tik arba labai jautrios mergaites, arba tie, kuriems patinka paprastus dalykus vynioti i mandrias savokas. kiekvienam savo. nemanau, kad visi autroriai prie jusu turi taikytis. eikite i savo Lietuvos ryta ir delfi.

  5. Tomas Čyvas parašė:

    Gerbiamas Solo, apie kovą su Rusijos specialiosiomis tarnybomis ir valstybės pamatų griovimą pastaraisiais metais dažniausiai šneka būtent tie „valstybininkai“, kurie, ant jūsų, egzisuotja tik mituose. Bėda, kad anot to paties Valdo Adamkaus, jie yra realūs ir visai geri. Tai pat yra ir Laurinkaus, ir daugelio kitų pasakojimuose, kai tik jie ima atvirauti. Tiesa, kai kurie vėliau ėmė neigti savo pačių egzistavimą. Sugalvoti jiems naują pavadinimą? Visai nebūtina. Jau seniai pasiūlyta juos vadinti tiesiog nomenklatūra. Jei jums taip geriau – prašom.

    Kas dėl nišų, konkurencijos su kolegomis Dapkum ir Vasiliausku, tai turiu jus nuliūdinti. Puikiausiai įsitenkame, man regis, visame kame. Ir eteryje, ir internete, ir puslapiuose, ir prie kavos puodelio ar alaus bokalo. Man tik įdomu – kam gi komentojate mano tinklaraštį, jei jis toks niekingas, kad net nevertas jūsų dėmesio?:) Nors, esu dėkingas. Užeikite dažniau, net ir paniekos išreikšti. Spėju, kad jums tai kažkaip padeda:)

  6. Soolo parašė:

    Nuliūdinot mane, autoriau. Komentaras turėtų padėti ne man, bet jums. Chamizmo, patiems sau gąsdinti susikurtų baidyklių, velnių ir raganų Lietuvoje ir taip daug. Manote, čia reikalingas dar ir jūsų įnašas?

    Gerbiu kiekvieno žmogaus nuomonę, net ir tokią, kuri pagimdyta lakios vaizduotės. Bet negerbiu chamų. Lietuvių kalba turtinga – įsivaizduokit, galima kritikuoti žmogų jo nežeminant. Jus kartu su jūsų kavos puodelio ar alaus bokalo draugais įsiminiau kaip nesistengiančius taip elgtis. Todėl ir gaištu savo brangų laiką rašydamas šiuos komentarus. Tik tiek. Šiaip jau nemanau, kad dar kada nors susitiktume jūsų bloge. Verčiau paskaitinėsiu Račą.

  7. Tomas Čyvas parašė:

    Na, aš neprivalau visų tik linksminti – atleiskite. jūsų valia skaityti ką jūs norite. O apie tariamai vykstančią raganų medžioklę Lietuvoje kalbėti tik tas, kuris neturi sąžinės arba yra žiauriai suklaidintas. Jau vien todėl, kad niekas negali nei vienos vargšės sumedžiotosios parodyti. Kažkaip atrodo, kad ta medžioklę besiskundžią sutvėrimai yra visai neblogai įmitę ir jaučiasi patogiai. Įdomu – kaip gi čia taip??

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos