Feed on
Posts
Comments

Kariuomenės vadas Valdas Tutkus baigė kadenciją ir Seimas jį atleido. Palydas parlamente lydėjo įdomios diskusijos.

“Bronius Bradauskas pareiškė, kad generolo atleidimas esą gali pakenkti šalies saugumui, ir svarstė, kodėl konservatoriai taip nori atleisti vieną geriausių kariuomenės vadų visoje Europoje – galbūt jie ruošiasi karui su priešais šalies viduje, ir valdantiesiems neva reikia žmogaus, kuris galėtų vesti į karą su savais žmonėmis”.

Ligi šiol žinojau, kad B. Bradauskas yra parlamentarizmo ekspertas, nustatęs, kad be milijono į Seimą nedera kandidatuoti. Žinojau, kad jis medžioklės ekspertas, kuriam nusispjauti į privačią kokio nors miško turėtojo nuosavybę (žr. dar ir čia). Žinojau, kad didelis Aleksandro Lukašenkos draugas. Bet dabar jis dar ir atestuojantis generolus karybos specialistas. Europinės reikšmės. Neturiu informacijos, bet ar nebus taip, kad militarinius generolo talentus žymus raudonasis milijonierius bus įvertinęs kokioje bendroje medžioklėje? Juk ten tenka ir pašaudyti J O man šis, labai tipiškas sovietinio sukirpimo generolas labiausiai įsiminė savo atsakymu į klausimą, kuomet buvo skiriamas Lietuvos kariuomenės vadu. Kai jo žurnalistas paklausė apie tarnybą sovietų kariuomenę ir kariavimą Afganistane, jis aiškindamas „nusiaiškino“ iki to, kad „tuomet nesiskaitė, jog Lietuva buvo okupuota“. Bet kas ten žino, gal jis tikrai itin gabus karvedys. Bradauskas sako, Bradauskas žino. Gal kas žinot ką daugiau? Ypač apie vidaus karą, kuriuo gąsdina šis Seimo narys?

No Responses to “Bronius Bradauskas išeina į karą”

  1. Grippen parašė:

    „parlamentarizmo ekspertas, nustatęs, kad milijono į Seimą nedera kandidatuoti.“ turbūt : bemilijono.
    O šiaip – Bradauskas su Tutkum išties vieno lizdo paukščiai. Toks tokį pažino ir ant alaus pavadino.
    Lietuvos Kariuomenėje – stagnacija nuo gen. J.Kronkaičio laikų. Jei kas ir perkama, tai išskirtinai priešams nepavojingi daiktai: sunkvežimiai, krovininiai lėktuvai ir plastmasiniai laivai, kai tuo tarpu kariai savanoriai iki šiol su prieštvaniniais labdariniais šautuvais laksto…
    Labai norėtųsi orėtųsi tikėti, kad Kariuomenės vadu taps gen. Arvydas Pocius.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos