Feed on
Posts
Comments

No Responses to “Kęstučiui Čilinskui Lietuvos oligarchai nėra ciniški”

  1. egriseus parašė:

    o jei dar kas netingėtų parankioti Čilinsko išsakytų teisinių „perliukų“.

  2. labaslietuva parašė:

    Oi Čyvai! Tavo įrašai – juokas. Juos vadinu čyvizmais. Pvz. GULAG`uose žudomi žmonės, į panages seneliams kaišomos adatos etc. Nepasodinsi. Tai tik – čyvizmai, suprask, nieko rimto.

  3. Keistuolis parašė:

    Autorius atrodo pats nelabai suprato ka norejo pasakyti.
    Gavosi – “Kazka kazkur girdejau, nesupratau apie ka, bet ir pats pasisakysiu ka galvoju apie visa tai 🙂 “

  4. S.V. parašė:

    Skaičiau tamsta kažkiek protaujančiu, matyt klydau.

  5. JDJ narys parašė:

    Tomas Cyvas seniai rodo nepalankuma JDJ. Dabar jis uz asmeniska gerb. K. Cilinsko nuomone bando igelti visam JDJ. Pamenate, kaip jis stengesi JDJ igelti, kai judejimas paviesino Vaisvilos ir Kubiliaus pastangas atimti jau sutarta judejimo susirinkimui mokslu akademijos sale. Jis piktybiskai nusiteikes, bet tikiuosi, jog jis yra tik lietuviskas piktas daugiazodziaujantis individualistas veikiantis be uzsakymu.
    Skalikas loja, o karavanas eina….
    Tad, manau, jog Cyvas bando JDJ ivelti i apsizodziavima.
    Tiesiog nekreikite broliai ir seseris demesio.
    Pagarbiai JDJ narys 🙂

  6. mikas parašė:

    Matosi, kad į JDJ susibūrė visokios atmatos ir išėdos. Ir šiame komentare visi išvien – JDJ gerbėjai ir stribų trubadūras „Labaslietuva“ :)) Geresnio įrodymo nė nereikia.

    O Čilinskas yra tiesiog buvęs pijokas ir atsakantis durnius, laiku atsidūręs tinkamoje vietoje ir patekęs į dėmesio centrą.

  7. Mikas ir vel uzdarbiauja parašė:

    mikai – kaip matau ir vel “komentatoriaus“ duona valgai…
    is stiliaus pati lengva pazinti. Pasirodo tai vienur tai kitur koks straipsnelis besikandziojantis su dezinformacija ir pati vel matau tarp komentatoriu, toliau demagogija varant.

  8. To: egriseus parašė:

    Tai parankiok… 🙂 ar daug teatrasi? 🙂

  9. end parašė:

    Kartais atrodo, kad visokie JDJ yra linkę klaikiai aršiai reaguoti į minimalią kritiką. Kas per nelaimė – lyg sąžiningi žmonės, bet nusišneka ir dar pyksta pagauti už liežuvio. Ir dabar – aiškiai nusipliurpė jų lyderis, niekas nekritikavo jų judėjimo, bet vistiek – putoja, bliauna ir šoka į akis… Tokie ir kalti, kad oligarchai juokiasi…

  10. Autoriaus isvedziojimams ribu nera parašė:

    Kartais nesuprantu tokiu autoriu …. citatos sitrauktos is konteksto, faktai iskraipyti, o toliau interpretuojama pagal savo fantazija…..

    Kaip ir su tuo Lukasenkos leidimu/neleidimu bendrauti. Toliau orginaliame tekste kalba eina apie visuomenines organizacijas ir ju veiklos suvarzymus baltarusijoje, del ko yra sunkumai bendrauti su Baltarusijos visuomeninem organizacijomis (todel ir kalbama apie Lukasenkos draudimus). O autorius kaip nugrybavo apie istorines knygas ir prezidentu apdovanojimus 🙂

    Apie Cilinsko teiginius apie “Sovietų Sąjungos ar nacistinės Vokietijos vykdytos agresijos bei genocido neigimą, menkinimą ar teisinimą“ tai irgi autorius pateikia nuoroda i to paties balsas.lt straipsni 🙂 kuriame informacija pateikta tendencingai, is originaliu stenogramu iskerpant teiginius be konteksto. Nesuprantu kodel cia nenorima remtis pirminiu saltiniu, vietoj to cituojant pacius save ?

    Galop kaip matau autorius visai susipainiojo, ka ir pats pripazino, bet tai kaip matau netrukdo ir toliau daryti skambias isvadas 🙂

    Sekmes, ir mano palinkejimas kita karta remtis pirminiais saltiniais, nepametant konteksto, ir jei jau susipainiojat, tai gal geriau visai nerasykit….

  11. dakm parašė:

    Čilinsko mažaraštystę išryškinęs autorius, kaip matome, gali būti ne ką prasčiau aplotas, nei užmynęs ant nuospaudos kokiam oligarchui. Nereikia pliurpti nesąmonių ir kalbėti apie ką neišmanai – nereiks paskui visam judėjimui komentaruose plušėti. Rašant juos ilgesnius už straipsnį 🙂

  12. simasj parašė:

    Na, norėjau pareikšti nuomonę apie straipsnio antraštę, kad „Kęstučiui Čilinskui Lietuvos oligarchai nėra ciniški“ – labai jau lrytu kvepiantis antraštė, siekianti už kitą žmogų nuspręsti ką jis galvoja ir kitiems primesti savo intepretaciją (nuomonę)(juo labiau, kad p. Čyvas tik pateikia _savo_ suprastą interpretaciją), bet pamatęs komentarus, supratau, kad esu toks pats tundra, kaip ir kiti komentatoriai, kurie pamatę kažką, kas neatitinka Lryto linijos pasiunta it buliai pamatę raudoną skudurą… bet po to pamąstęs nusprendžiau, kad vis tiek palinkėsiu p.Čyvui vengti tokių skambių ir bulvariškų antraščių.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos