Feed on
Posts
Comments

Dujos kaupiasi

 

Lietuva nemyli savo teisėsaugos ir pačios valstybės jau senokai.  Algimantas Valantinas, pvz., yra gyva ir pačiupinėjama tokios nemeilės prielaida. Kuo daugiau jo dabar tv ekrane, tuo daugiau narių Drąsiaus Kedžio fanų klube. Kuo daugiau valantinų ir šalaševičiūčių, tuo daugiau linčo šalininkų. Ar nuo to daugiau teisingumo? Kažin.

O visgi – įdomu dar štai kas. Kai prezidentė Dalia Grybauskaitė grakščiai nuspyrė du Valstybės saugumo departamento vadovo pavaduotojus, bet paliko vadovą, ji paaiškino pasielgusi šitaip  tam, kad „nuleistų garą“.

Ar nenutiks taip, kad, po pokalbio su A. Valantinu, bus irgi skubiai rasti du ar trys garo nuleidikliai? Gal ir gerai būtų. Simboliška – dujos kol kas susikaupė senoje kompartijos būstinėje, kur reziduoja ir kita nepakičiama bei dabar jau saugoma valstybės vertybė – Vaiko teisių apsaugos kontrolierė. Vožtuvus reikia atidaryti.

No Responses to “Dujos kaupiasi”

  1. Anketa parašė:

    Sveiki,

    Moksliniam tyrimui reikalingi duomenys. Norėtume jog atsakytumėte į šią anketą (ypač šio tinklaraščio autorius): http://www.apklausa.lt/f/tinklarasciu-analize-lyties-aspektu-j4r2mwj
    Atsiprašome jog naudojame Jūsų komentarų skiltį anketos platinimui, tačiau taip ji lengviausia pasieks Jus, tinklaraščio autorių bei Jūsų skaitytojus. Bet kokiu atveju kaip nereikalingą komentarą, šį įrašą, Jūs visada galite ištrinti. Iš anksto dėkojame.

  2. kreivarankis parašė:

    O aš kartais pagalvoju – ar tikrai pats geriausias sprendimas visuomet kirsti vadovo galvą? Juk jis tiesiogiai su problemomis konkrečiomis nedirba.

  3. simasj parašė:

    Kreivarankiui: negalima sakyti „visuomet“, bet, pvz., šiuo konkrečiu atveju matosi kad neveikia komunikacija tarp pavaldinių ir išorinių struktūrų. Reiškia neveikia ryšiai tarp organizacijos narių, iš to išplaukia kad darbuotojai nežino savo funkcijų arba žino bet tingi/nenori/negali ar tiesiog šiaip neturi motyvacijos jas atlikti. Kadangi tai yra ne vienetinis atvejis, o jau dugkartinis, reiškia vadovas nesugeba vadovauti organizacijai (nesugeba sudėlioti procesų). Mano supratimu prokuratūroje reikėjo daryti esmines permainas jau senai (po palaidoto V.Pociūno tyrimo), tačiau „stogas“ buvo pakankamai tvirtas. Dabar konservatoriai turi puikią progą ir labai svarią priežastį padaryti polyčius prokūratūroje, labai tikiuosi kad jos nepraleis.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos