Feed on
Posts
Comments

Tėvynės sąjungai – Lietuvos krikščionims demokratams (TS-LKD) mėginimas susitarti su Darbo partija pridėjo tik problemų ir išsidraskymo.

Dievaži – ne kas. Darbo partija, kurią pats premjeras Andrius Kubilius įvardijo, kaip konstruktyviausią iš opozicinių jėgų, – pateikė, mano įsitikinimu, tyčia itin radikalų mokestinių reformų variantą. Į kompromisus ji tvirtina neisianti. Tad ir V. Uspaskicho pareiškimai, kad su konservatoriais miegoti jis nesiruošia, byloja paprastą dalyką: Darbo partija pasinaudojo TS-LKD vidinėmis intrigomis ir pasiūlymu “suartėti”. Išnaudojo tribūną pasireklamavimui ir skėstelės rankomis, sakydama: patys matėte, mes norėjome, bet jau tie kubilininkai….

Maža, tai dar prezidentas Valdas Adamkus pilsteli žibalo į ugnį: tinkamiausia vadovauti nacionalinės vienybės vyriausybei – Irena Degutienė.

„Užsirovimo“ mąstą rasite šios laidos pradžioje.Tiesa, A. Kubilius vis dar tvirtina neužsirovęs ir į nieką neįmynęs. Prof. Vytautas landsbergis, anot jo, tiesiog turi kitokią nuomonę. Demokratija.

No Responses to “Tėvynės Sąjunga – “užsirovė” (papildyta)”

  1. edvardas parašė:

    Susidirbo konservai DP iš jų tyčiojasi, pagal visus kanonus.

  2. beriumtas menschas parašė:

    Na, konservatoriai isvis atrodo kazikaip nervingai ir nsolidziai.

  3. Kam valdančiuosius krutini – kracho nori?! Konservų duobkasys! Tai, kas dabar – socdemai? Gėjų sąntuoka?

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos