Feed on
Posts
Comments

 

Pasivaikščiojimas su karstais, prie generaline prokuratūra pavadinto pastato, gali padėti pastato viršininkui išsaugoti kėdę, kurią iš po jo seniai reikėjo išspirti. Protesto dėl prokurorų veiksmų aiškinantis „Sodros“ pinigų galimą pasisavinimą dalyviai, galbūt to patys ir nenorėdami, padeda A. Valantinui.

Asmuo, kurio valdomas ūkis yra atsakingas už Vytauto Pociūno galimo nužudymo bylos marinimą, kurio valdomas ūkis taip darbščiai „tyrė“ pedofilijos istoriją, kol buvo sulaukta šaudymų – seniai turėjo būti išlydėtas.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė jau lyg ir buvo pasiryžusi rasti būdų tai padaryti. Jų, beje, nepažeidinėjant Konstitucijos, nėra tiek jau daug. Pats realiausias šiuo metu – prislėgti reitingais ir gražiai paprašyti susiprasti. Abejotinos vertės manipuliacijas su „Sodros“ pinigėliais atlikusių, gal formaliai ir nieko nepažeidusių, tėvelių demonstracijos ir reikalavimai prezidentei čia visai nepadeda. Juos iškart, kaip ir buvo galima tikėtis, palydėjo komentarai apie baisų politinį susidorojimą su prokuroro karnavalinį kostiumą dėvinčiu A. Valantinu. Auką dabar dalis žiniasklaidos dalis iš jo. Maža to, spėju, kad prezidentės pareiškimą, jog ji reikalaus rezultatų pedofilijos byloje, dalis įtariamų vaikučių mylėtojų bei jų užtarėjų mėgins išnaudoti. Garantuotai bus sakoma, kad jie irgi tėra užsakyto tyrimo aukos.

Tuo, kad prokurorai pagaus įkvėpimą, kažkodėl nelabai tikiu net ir šiandien, per savo gimtadienį, kai dera būti optimistu 🙂

No Responses to “Algimantui Valantinui – netikėta pagalba”

  1. Ex Officio parašė:

    Visų pirma, sveikinu su gimtadieniu 🙂
    Norėjau paklausti, negi Jūs tikit, kad vieno asmens pakeitimas (nors ir viršūnėlės) turės esminės įtakos prokuratūros darbui?

    • Tomas Čyvas parašė:

      Ne. Aš nesu tiek naivus. Aš tiesiog manau, kad asmeniškai Algimanto Valantino laiko ir pasitikėjimo limitas yra išnaudotas. Mat vadovą laikau atsakingu už tai, kas darosi jo ūkyje. Jei institucijai reikalingos reformos, kaip yra ir GP atveju, tai nereiškia, kad iki jų pradžios galima toleruoti akivaizdžiai netinkamus vadovus.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos