Feed on
Posts
Comments

 

Lietuvoje šventė. Prezidentė, kas nedažnai nutinka, šalia reikalavimo viską daryti „teisingai ir gerai“, tvarkos pažadų ir žiovulį keliančių moralizavimų pateikė netgi projektą. Šį kartą netgi tokį, kuris galbūt turės realios naudos, jei tik įgyvendinant nesutrukdys tos pačios priežastys, kurios neleidžia pasinaudoti ir dabar galiojančiomis teisinėmis priemonėmis.

Ar konfiskuojamas bus tikrai rimtų nusikaltėlių tikras turtas, ar bus, kaip su gamtosauga, kuri principingai baudžia už palapines, pastatytas ne vietoje, bet nėra nugriovusi nė vieno nelegaliai pastatyto rūmo?

Visais atvejais, šiek tiek rimčiau, nei pratęsti senaties terminus absoliučiai viskam, įskaitant vištos vagystę, arba šimto litų kyšį kelių policininkui. Pastarąjį vistiek galima išaiškinti tik tuomet, kai jis paduodamas, o paskui gali tirti ir tris, ir penkiolika metų – rezultatas nuspėjamas. Juokingiausia, kad didelių reitingų ir galingo „kovotojos“ įvaizdžio baimės sukaustytas Seimas pritarė ir anai – aiškiai populistinei ir menkaprasmei – iniciatyvai.

Tik viena bėda – labai radikaliai pradėjęs kalbėti politikas, jei vis nesimato aiškių jo kalbų ir iniciatyvų rezultatų, turi kalbėti dar radikaliau bei dar labiau „veržti varžtus“. Jeigu išeina, žinoma.

No Responses to “Dalia Grybauskaitė valdo”

  1. Mantvydas parašė:

    Geda tokiam tipui kaip tamsta vadintis politikos apzvalgininkui. Pirma reiketu baigti 12 klasiu, ir perlaikyti lietuviu kalbos egzamina. Kaip suprasti tokias frazes kaip „kas nedaznai nutinka“ ar „pateike NETGI projekta“. Matosi koks saliskas jus esate, ir net neskaicius straipsnio iki galo matosi jusu pozicija. Jus galite vadintis tik zurnalistu is Š raidės.

    • mikas parašė:

      Tipiškas nuprotėjusio „grybomano“ komentaras. O ką darysi, jei tai rikrai nedažnai nutinka? Ką darysi, jei nyra visiška tiesa, kad produktyvumo iš jūsų numylėtos damos – kaip iš ožio pieno? Tada belieka plūsti tą, kuris parašo teisybę. Labai „solidu“… Verta tos budulių gaujos, kuri balsavo už šitą „cypą“.

  2. Stasys parašė:

    Mantvydui.
    Tai ką , parašyta tiesa Jums akis bado? Ar dar yra piliečių nemąstančiu , kad ponia Prezidentė buvo visuomenei įbrukta. Nejau manai , kad rinkimai buvo sąžiningi. Iš pradžių praplovė visuomenei smegenis. Visuomenė ir gavo katę uždarame maiše.O T.Čyvas tik bando akis praplauti. Ponia Prezidentė pilsto iš tuščio į kiaurą. Kalba , bet nieko nepasako. Oratoriaus gabumai pūdrint visuomenei smegenis. Kada suprasite , kad tik padaryti darbai pasako apie žmogų. O ne kokie tai užsakyti populiarumo reitingai. O politikų vartojamas posakis , kad kokia visuomenė – tokie ir mes, tai kaip veidrodis, man yra juokingi. Kai piramidės viršūnė pradės elgtis padoriai , bent jau laikydamiesi 10-ies Dievo įsakymų , tai ir apačios matidamos padorumo daigus , elgsis padoriai.

  3. Birutė Vaitkutė parašė:

    Mantvydui

    Kaip tik dėl to, kad autorius nevinioja į vatą, o išsako savo nuomonę(kaip jūs sakote „poziciją“) ir įdomu skaityti. O sutikti ar ne su ta nuomone – jau kiekvieno reikalas. Blogiau, kai žurnalistas savo nuomonės apskritai neturi.

  4. Jules pirmūnui Mantvydui parašė:

    Tobulai kalbą būdavo įvaldę tik KGB arba stukačiai. Mano atveju kažkada VISI.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos