Feed on
Posts
Comments

No Responses to “Viliaus Navicko reikia maldauti”

  1. Simas J parašė:

    Na, Tomai, sakyčiau „šiek tiek pritempiate“ istoriją prie savo kuriamos versijos. Opozicija Navickui visuomet buvo, Tibeto skverui labiausiai priešinosi ne konservatoriai, o toks ponas Martikonis iš liberalų sąjūdžio. Dėl komandiruočių galima ginčytis, kurios reikalingos ir kurios ne, o kur meras šoka tai čia jau IMHO jo asmeninis reikalas.

  2. mikas parašė:

    Būtų asmeninis reikalas, kaip sakė Laučius, jei pademonstravęs viešai sex fantazijų, paskui nerėktų, kad įrašas apie miesto reikalus pažeidžia privatumą. O raštai, kliudą skverui – Navicko pasirašyti.

  3. kubiloidaz parašė:

    Gerb. Tomai,kas atsitiko „taupyklei“?

  4. johnis parašė:

    „VSD dar nuo garsiųjų sektų Lietuvoje derėjimo laikų į panašius prašymus visada reaguodavo teigiamai.“-Laurinkus raso Lryte
    http://www.lrytas.lt/-12859493581285695989-p2-e-kusait%C4%97s-siaubo-pasaka-sveik%C4%85-prot%C4%85-palaidojusiems-intelektualams-ir-buvusiems-disidentams.htm%5D
    Gal ne i tema bet butu idomu suzinoti jusu nuomone, ar VSD turi rupintis sektomis lietuvoje. O idomiausia butu suzinoti jei turite info kurias religines organizacijas vsd skaito sektomis Lietuvoje ?
    Nes as asmeniskai kiek domiuosi sia tema religijotirininkai Lietuvoje(pvz. Peskaitis,Glodenis, kt) nera uzsimine kad is vis Lietuvoje egzistuoja sektos

  5. Tomas Čyvas parašė:

    Nuorodos nekomentuosiu – nieko naujo, svarbaus ir bent kiek įdomaus Mečys nepasakė. Eilinė propagandinė rauda, apeinant bent kiek įdomesnius klausimus.

    Sektomis, mano žiniomis, ten užsiimdavo Konstitucijos pagrindų apsaugos valdyba, kol Laurinkaus rekomenduotas įpėdinis ir KGB rezervininkas Pocius jos neapgriovė (Darbą, kaip girdėjau, pabaigė Grina).

  6. johnis parašė:

    aciu 🙂

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos