Feed on
Posts
Comments

 

„Dabartinėje Europoje neturi būti nei realių, nei virtualių sienų“, – vizito Baltarusijoje šalyje metu sako prezidentė Dalia Grybauskaitė. Sutinku. Europos ribose, kurios, anot įžvalgaus socialdemokrato Vytenio Povilo Andriukaičio, driekiasi nuo Gibraltaro iki Vladivostoko reikia panaikinti viską. Muitines, riboženklius, netgi tiltų turėklus (pažeidžia teisę rinktis ar keliauti skersai ar išilgai).

Virtualioje erdvėje reikia panaikinti visas serverių ir sistemų apsaugas, ugniasienes ir antivirusus bei interneteinės bankininkystės slaptažodžius. Visi žmonės broliai ir galimybių riboti nevalia.

Labai patiko tyras prezidentės džiaugsmas, kad draugiškos šalies prezidentas, kitaip nei koks Miša Saakašvilis, yra demokratas. Mat jai asmeniškai pažadėjo, jog rinkimuose leis registruotis visiems, kas nori. Juk taip ir yra visose tikrose demokratijose – balotiruotis leidžia prezidentas, o ne koks nors Vaigauskas. Ką ten kalbėti – demokratijoje prezidentai turi nustatinėti net ir varškės bei sasiskų kainas.

Sienas reikia naikinti ir pasitikėjimu. Labai vertingas yra Jalta ir Potsdamu atsiduodantis tikėjimas tokių tipų pažadais – tame tarpe dėl rinkimų ir referendumų Baltijos pakrantėje. Šiek tiek primena vėliau Nobelį gavusio JAV prezidento Jimmy Carterio tikėjimą Leonidu Brežnevu, pastarajam žadant nesiveržti į Afganistaną. Jokių sienų, ribų ir kriterijų – šviesi ateitis jau visai čia pat.

 

snipai

Paveikslėlis iš čia.

No Responses to “Vieninga realioji ir virtualioji Dalios Grybauskaitės Europa”

  1. 10 parašė:

    „TS-LKD partija besivadinanti organizacija, jei grįšime kiek atgal, nusilipdė iš Sąjūdžio draiskanų ir įvyko tai jau po to, kai į pastarąjį labai sėkmingai sugužėjo ir susigrūdo trečio, ketvirto ešelono nomenklatūros nevykėliai, kurie visada laikė save neįvertintai“

  2. Skirmantė parašė:

    ir Medvedoputinas su Batka jau čia pat…
    Mano nuomone, Dalia Grybauskaitė išduoda (ar išdavė jau seniai) šalį. Ir niekas nieko. Koks čia fenomenas?

  3. renata parašė:

    Įdomu kada turėsime naują sostinę ir naują naujos valstybės prezidentą Pavelą Andriukovičių?

  4. Turi būti kokia nors atsvarinė kačerga: jeigu pagal virtualiką imsime valstybių sienas perbraižinėti, tai tikrai teks šnipus į miegamąjį įsileisti…

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos