Feed on
Posts
Comments

No Responses to “"Pasitikėjimas" E.Žiobiene – violetinis košmaras”

  1. Renata parašė:

    Labiausiai nustebino Povilioniene. Moteris atrodo, kad tik gina teises ir laisves o isties parode, kad gina tik kitokios lytines orientacijos zmones. Visi kiti matyt ne zmones o minia. Is kur tokia neapykanta kitokiai nuomonei? Ir dar kazka vepa apie ES ir demokratija. Dviveide.

    • Johnsonas parašė:

      Tai pažiūrėk tu į jos veidą, šiukšlelė ir tiek, skleidžia žalingą „kultūrą“ ir vargo nemato… Ech..

  2. kantas parašė:

    Visi tie alkoholikų degeneratų bajeriai visai neįdomūs.

    Esmė, Tomai, čia buvo pedofilijos grandinėje ( kurioje dalyvauja Achemos vadovai ) išsaugoti vieną grandį – vaikų teisės apsaugos tarnyboje aukščiausią postą.

    To reikėjo ne Seimui ir ne žmonėms parodyti, o būtent tiem, kurie ir tvirkina vaikus, leidžiant jiems suprasti, jog kontroliuoja padėtį.

    Šią schemą jau žino Lietuvos jaunimas ir tik laiko klausimas kada pradės pedofilų orgijų vaizdo įrašai atsirasti internete. Kaip ir tvirkintų mažamečių vaikų pasisakymai.

    Juk , jeigu pasidomėt netingite, panagrinėkite Achemos bendrovės finansavimą vaikų, kurie išgabenami į Skandinaviją. Tai nesunku rast įvedus google paieškoje.

    Šitą išgabenimą kuruoja Vaikų teisių apsaugos tarnyba, kuri tuo pačiu perima visus skundus ir perleidžia VSD atsakingiems žmonėms.

    Reik dar truputį to laiko ir viskas paaiškės.

    O cirkas, na atrodo esa sakęs, jog politologija ,ar analize politinių sprendimų , užsiimti šiais laikais yra labai beprasmiška.

    Padetis bloga tame, jog pedofilai (vaikų tvirkintojai) įtakoja Valstybės Saugumo Departamentą ( netgi jų tarpe tokių yra ).

    Anušauskas gi, tas kuriam orgazmas nuo KGB archyvų tyrinėjimo, manąs gelbsti valstybę, galvodamas, jog vienas kitas mažamečių vaikų tvirkinimo skandalas – tai tik klaida Valstybės Saugumo.

    Deja.. Vaikus jie tvirkins ir toliau, todėl ir tęsiasi cirkas su žiobiene.

    Juk patys žinote, sekso jie neatsisakys – nes juos tik likvidavus viskas aprims. Anksčiau ar vėliau atsiras nauji liūdytojai , naujos aukos ir vėl bus tas pats ?

    Bet geras čia blogas, nors minčių įdomių yra. Ne kaip runkelyne račo teritorijoje, kur paaugliai ir studentai minčių karą žaidžia

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos