Feed on
Posts
Comments

 

Vyriausybei pareiškus, kad šaltinių įvykdyti Konstitucinio Teismo sprendimą ir grąžinti sumažintas pensijas į prieškrizinį dydį nėra, opozicija papylė pasiūlymų. Rinkitės, kokį norite:

1. Paleisti kariuomenę ir vaizduoti Liuksemburgą, t.y. įsivaizduoti, kad gyvename kitokioje kaimynystėje.

2. Įvesti progresinį pajamų mokestį, nekilnojamojo turto mokestį ir pakeisti Viešųjų pirkimų įstatymą – įdomu tik, kodėl progresijos negalėjo įvesti valdžioje buvę socialdemokratai?

3. Panaikinti „nė lito nekainavusią“ energetikos ministeriją. Nematau ar paskaičiuota kiek vėl kainuos išeitinės pašalpos ir kitokia administracinė „valakyta“.

Kas dar?

9 Responses to “Šaltiniai pensijoms didinti – pasiūlymų lietus”

  1. Inga parašė:

    Netinka nei vienas,nes tai juk ir nėra pasiūlymai,kurie keistų padėtį ekonomikoje.Seimūnams svarbu ištransliuoti „rinkiminius“šūkius .Ekonomiką atgaivinti gali tik šitos vyriausybės atstatydinimas ir nauja dauguma seime.Nauja vyriausybė,neturinti daugumos seime,taip pat pasmerkta,nes bus surištom rankom.Padėtis gali pasikeisti tik po savivaldybių rinkimų,kai išaiškės realūs rezultatai.Va tada neapsisprendę jungsis prie opozicijos ir Kubilius praras palaikymą.Lietuvai teks merdėti iki naujų seimo rinkimų.

  2. Rimas parašė:

    „Lietuvos Statistikos departamente toliau tyliai sukasi skaičiai ir grafikai, liudijantys tikrąją 2008 – 2010 m. Lietuvos valstybės dinamiką. Remiantis jais, kai kuo Europą galime aplenkti jau šiandien/
    Išeivių srautai išaugo daugiau nei dvigubai – iki 48 tūkst. per metus, o moksleivių skaičius nukrito daugiau nei trečdaliu. Išnyko daugiau kaip 800 kaimų ir gyvenviečių. Nedarbo lygis išaugo daugiau nei tris kartus iki 15 procentų, o laisvės nuo mokesčių diena grėsmingai priartėjo prie birželio. Valstybės skola ūgtelėjo daugiau nei dvigubai – iki 36 mlrd. litų, o jos santykis su valstybės biudžetu patrigubėjo. Lietuvos bankų paskolų portfelis susitraukė daugiau nei 10 kartų iki 7 mlrd. litų, o bankrutuojančių įmonių skaičius padidėjo pusantro karto iki 2200 per metus. Blaivaus proto žmogui minėti “dinaminiai rodikliai” įvarytų šiurpą ir neviltį. Tačiau mūsų Permainų Vyriausybės vedlys ne iš tokių. Tikėjimas jį maitina ir įkvepia keliauti po pasaulį, pasakojant vis įstabesnius mitus apie savo šalį. O Lietuvoje, kuri žmonėms pradeda priminti kapines, optimistas A.Kubilius vietoj kryžių toliau tikina matąs tik pliusus.“

  3. Martynas parašė:

    Tikuosi tokiu rezultatu per savivaldybiu rinkimus, kurie butu tik teigiami ateiciai. T.y. isjudintu vyriausybe iki gruties, nes ji su koncervatoriais, tampa atgyvena, keiksmazodziu Lietuvos zmonems. Tokiu dideliu musu problemu greit neispresi, bet nauja vyriausybe bent vilti man ir kitiems pilieciams pazadintu. O su sitais dabartiniais tik degraduojam.

  4. Andrius parašė:

    Liuksemburgas yra kunigaikstyste. Ten konstitucine monarchija. Lietuvoje — bbz kas.

  5. Rimas parašė:

    Čyvas labai demokratiškas žmogus.:)Jo vietoj šituos tautinius KGB-istus „labaslietuva“ ir „jonsona“ ,trinčiau be perspėjimo.Vėliau Tomui paaiškinsiu-kodėl?

  6. Rimas parašė:

    Taigi.Pas lovio žurnalistą raca,šie du veikėjai pasirašo kitais vardais,kad palaikyti savo kontoros reitingus.Tačiau pas Čyvą tinklaraštyje įdeda savo marginališką ženklą-ikoną-reklamą.:)Tokiu būdu jie stengiasi kuo daugiau pridergti tinklaraščio šeimininkui ir atbaidyti „rimtą“ skaitytoją.Būkit budrus Tomai.

  7. Leonardas parašė:

    Opozicija kažkodėl nerįžtinga,deja

  8. Leonardas parašė:

    Geras str. parašė .R.Staselis bernardinuose

  9. Lina parašė:

    Opozicija miega

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos