Feed on
Posts
Comments

 

Chebra paklausė – kokie tinklaraščiai labiausiai patinka? Klausimas sunkus, nes jų tiek daug, o manęs tiek mažai… Visgi – kelis išskiriu. Skonis mano, kaip ir muzikoje, čia gana eklektiškas – prašau dovanoti.

Pasaulis pagal Tomą, kurį prezentuoja bendravartis ir kolega Viluckas man reiškia pavydėtinai nuoseklią pasaulėžiūrą ir tikrumą, kurio taip reta falšo ir postmodernaus jovalo gadynėje.

Dar vienas, reklamos kaip ir nereikalingas – Uagadugu. Ne viskas ir ne visada atrodo teisinga, bet pirmas ir vienintelis blyksnis žiniasklaidoje labai reikalingo dalyko: sveiko pokalbio apie tai, kaip tą patį dalyką parodo, papasakoja ir aprašo skirtingos medijos. Šito Lietuvoje visi vengia arba nemoka.

Simpatiškai atrodo kreivomis plokštumomis realius įvykius apibūdinantis Zbygniewas Piwacijus. Net ir profilio nuotraukoje besipuikuojantis „Obuša“ yra vertas dėmesio. Kažkas kažkada iškėlė klausimą – kam dirba Piwacijus? Jis greitai patikslino, kad SWEDBANKUI. Kadangi ir man dažnai tokį klausimą kai kas kelia, tai seku kolegos pavyzdžiu: dirbu SEB kontorai ir dirbsiu jai iki būsto paskolos išsimokėjimo.

Absoliučiai negalėdamas pakęsti „komsamolkos“, kuri man, senam vilniečiui, atėmė malonumą net sirgti už Vilniaus „Statybą“, randu tik vieną priežastį ją pavartyti. Tai piktas ir sarkastiškas, bet gal būtent dėl to ir nekvanktelėjęs (kol kas) Andrius Užkalnis. Bet geriau varyti pas jį į blogą ir, vadovaujantis prapiesoriaus Preobraženskio rekomendacijomis, išvengti prievolės prieš valgį skaityti sovietinius laikraščius.

O jau Artūras Račas tai suvisam nepakeičiamas, kai nori sužinoti Kremliaus nuomonę apie tarptautinius reikalus bei patirti, kodėl ji teisinga. Tada, kai nori paskanauti vėmalų ant katalikų bažnyčios – irgi. O jau išvis tobulai ponas tinka, kai nori palaižyti sūrių krokodilo ašarų apie tai, kaip blogai ir neetiškai viską aplink daro kiti žurnalistai, išskyrus jo vadovaujamą „beneesą“ ir jį patį. Daugiau informacijos – pipedija.com.

Čia pat ir ponas Rokiškis, kuris ir iliustruoja, kiek daug gali jų būti, tų blogerių. Senas, blogas, kitoks blogas, pradinis puslapis… meška galvą nusisuks. Man paprasčiausia ir tinkamiausia nuoroda atrodo šita. Visi, kas yra silpnų nervų ir turi nekatalikišką, bet ateistiškai davatkišką nuomonę apie etiką, gali eiti atgal pas A. Račą. Čia aplinka kitokia.

Yra dar toks Didžkukulis, kuriam vis norisi įkišti pagalį į „holokausto industrijos“ ratą. Bėda, kad normalių sąjungininkų šioje kovoje jis neturi – nemokšos stankerai ir jų straipsnius kažinkaip praleidžiantys bei dar „pagerinantys“ redaktoriai jam visiškai nepadeda. Žmogus labai jau didis patriotas, o ar lietuvis – niekas nežino. Žinoma tik tiek, kad pritarė malonės pilnajai Daliai, kai ši neleido vieno lietuvio į olimpines žaidynes – su amerikone čiuožti. Tad gal ir lietuvis…. Tik dar nepareiškė nuomonės apie penkiakovininkę, kuri ir be amerikono už rusus sportuos.

Yra dar tokis commonsense. Tinklaraštis tikrai turiningas ir įdomus, o dar ir lojalus svarbiam verslininkui Benui. Taip pat labai įtarus – jam atrodo, kad kad noriu iš Lietuvos išvaryti amžinai iš vargo ir nuostolių gyvenančius verslininkus, kurie, pasirodo, kuria darbo vietas, kad visi turėtų darbo, o ne tam, kad tiesiog gautų pelną.

Yra dar pakankamas kiekis tiesiog psichų ir socialinių bei politinių manjakų, kuriuos po truputį talpinu į savo „pamišėlių narvą“ dešinėjė pusėje.

25 Responses to “Tinklaraščiai, kurie patinka”

  1. Wikikubiliks parašė:

    Dundukyno direktorius Racas skundžia balsą VMI….Kaip bjauru . pavlikai morozovai pasirodo Lietuvoje neišnyko.

  2. dzvonke parašė:

    Račas kažko nervinasi :)Galime diagnozuoti „vyrišką isteriją“.Žmogelis gal įsivaizduoja,kad yra visa ko direktorius,o ne tik kažkokios smulkios kontoros?:)

  3. dzvonke parašė:

    Dar pagalvojau,kad tai susiję su Pakso byla EŽTT.Ne visur ,pasirodo,Paksas su Raču buvo teisūs.Ir Kubilius komentuoja savaip,todėl Račas „siautėja gatvėse“-iš mikriukų vairuotojų reikalauja čekių ir kitaip „įvedinėja tvarką“.Aplinka kalta-tik ne Racas…:)

    • Simas parašė:

      Račas pateikia kvitukus buhalterijai,kad apmokėtų transporto išlaidas.Neapmokestinamų „kanceliarinių išlaidų “ juk neturi 😀

      • oposumas parašė:

        Neseniai ir savo blogą ketino apmokestint.Žmogus taupus.Kas čia tokio?

  4. Lida parašė:

    Racas yra LRT tarybos narys.Todėl daugybė suinteresuotų dundukų sukiojasi jo š.bloge.Komentarais galima paveikti Racą,o tuo pačiu įtakoti jo sprendimus Taryboje,o tai jau grynų gryniausi ir nemaži pinigai.Apie viską pagalvota.BNS „žynios“ taip pat stipriai moderuojamos ir dozuojamos,todėl ir čia daugeliui suinteresuotų yra aukso kasyklos.

  5. Linkimas parašė:

    Paksistui Račui dabar dienos,kupinos nerimo ir vilties:)Juk sekančiuose rinkimuose į seimą pateks jau nebe konservatoriai,o TT,su kuriais Račas palaikė ir palaiko itin šiltus santykius:)Gal TT simbolika jaudina dundukyno direktorių?Ereliai,“vertaliotai“ ir žvaigždės …..

  6. Valentinas parašė:

    Klinikinis atvejis ….Tas dundukas mano,kad jį visi žino ,todėl kas nors pastebės,kad jis neima kvitukų ir išduos saugumui-VMI-žiniasklaidai-etc.Todėl puola pats-skundžia VMI konkurentus,terorizuoja mikriukų vairuotojus ir vaizduoja kankinį teisuolį.:)Juokingas pašlemėkas ir tiek.

  7. Valentinas parašė:

    „komonsense“ sukūrė ir rašinėja milijonierių sūneliai,kurie kapitalus ,ryšius ir pinigus gavo iš tėtukų ant sidabrinio padėkliuko.:)Pažiūrėjau į nuorodas-tai ten vien kontoros, ES paramos ar struktūrinių fondų lėšas plaunančios.Prisijuokiau iš tų gaidžiukų iki ašarų:D

  8. Linas parašė:

    Benas nepriklausomybės aušroj pagarsėjo kažkokiom aferom su kažkokiu spirituotu skysčiu langams plauti,kurį, po realizacijos, kažkas perdirbdavo į alkoholį.Veikėjas ten geras.

  9. xX parašė:

    Gal kas prisimenate murzininką Oželį?Labai panašu,kad „cepelinas “ ir yra tas Oželis.

    • oposumas parašė:

      Aš maniau,kad tai balso vyr redaktorius?

      • Jolka parašė:

        Be jokios abejonės koks nors Škiudo sugėrovas. 😀

      • Algis parašė:

        Pats Murza?

      • Onutė parašė:

        Gali būti ir pats „persikūnijęs “ Valentinavičius.Tas už pinigus bet ką padarys. 😀

  10. Junga parašė:

    Visokiems murzininkams prie konservatorių-aukso amžius. 😀

    • Almantas parašė:

      Padėtis Lietuvoje -labai rimta.Racas bandė įsivelti į nešvarų priešrinkiminį spektaklį,įskūsdamas balso portalą VMI.Tam signalą seniau davė pats Tata straipsniu „du portalai vienam klane gėrė“.Tas pats buvo ir su visa gen.prokuratūra,kai Tata ėmė strėlytes laidyt į „samanėlę“,o po to pasigavo kedopedrylų skandalą.Artėja rinkimai,ponai.Spaudą bus bandoma užgniaužti visomis priemonėmis ir būdais-net žmogžudystėmis ar kitokiomis provokacijomis.

  11. Nepasikėlęs parašė:

    Iš tiesų,kai kurie autorių blogai suteikia galimybę neskaityti neįdomių,nuobodžių ir kvailų portalų.Labai teisingai Čyvas apibūdino Užkalnio atvejį.Tas pats tinka ir jam pačiam.Nebėra reikalo lįsti į nusivažiavusį balsas.lt,tapusį veidrodiniu „Respublikos“ atspindžiu,su kuriuo Čyvas smarkiai kontrastuoja,kai yra Čyvo blogas.

    • Junga parašė:

      Pritarčiau.Tačiau labiausiai nusivažiavęs yra Valentinavičiaus oficiozas alfa…Žemiau pulti tikriausiai nebeįmanoma?Raudonoji alfa jau ne tik primena,bet ir mėgdžioja sovietinę „žiniasklaidą“,kurioje „paskaityti“ gali tik Tautos „vadų“-Lanndsbergio,Kubiliaus ir t.t.-pablevyzgojimus…

  12. uagadugu parašė:

    Yra skaitančių… Ačiū už gerą nuomonę.

  13. Edas parašė:

    Na… tiek purvo ir pamazgyno kaip pas jus komentaruose, gal tik delfis turi…. O ir visi komentatoriai kaip susitarę vienu kalbos stilium rašo… gal kartu išsimokslinimą gavo 🙂

    • Tomas Čyvas parašė:

      Jei labai nepatinka – yra keli būdai:
      -pelė,
      -klaviatūra,
      -plaktukas per monitorių.
      -valerijonai,
      -psichologinė pagalba telefonu,
      -kt.

      O kame gi tas purvas, gerbiamasai? 🙂 Glamūro nėra?

  14. Edas parašė:

    „Glamūras“ nebūtinas. Netgi nereikalingas. Bet turgaus žargonas irgi nelabai čia ne prie ko. Nebent tikslas toks, – a.k.a „parodysiu kaip aš valdau savo „aštrų“ liežuvį“ nors tas liežuvis tokiuose straipsniuose, o tuo labiau komentaruose visai ne „aštrus“…

    • Wikikubiliks parašė:

      „Iš dundukyno tiesiai į „pamazgyną“?:)Tai grįžk į dundukyną 😀

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos