Feed on
Posts
Comments

Oi, vos neapsiašarojau, kai perksičiau kolegos iš „Lietuvos ryto“ komentarą apie tai, kaip „palūžo ir traukiasi“ iš VSD direktorių generolas Povilas. Apie tai, kaip jį nabagą skriaudžia R. Juknevičienė ir apie tai, kaip sukrėstas jo ekscelencija Valdas Adamkus. Bet paskui papietavau, išgėriau alaus ir apsiraminau.

Prisiminiau, kad toks sukrėtimas V. Adamkui ne pirmas ir jis patirties jau yra. A. Pocius irgi buvo parašęs pareiškimą eiti lauk iš kontoros. Net Seimas buvo tam pritaręs. Bet sukrėstasis prezidentas sugebėjo išlakyti aną veikėją poste devynis mėnesius. Sugebės ir dabar.

Galiu beveik lažintis, kad viskas bus kaip ir Albino Januškos ar A. Pociaus atvejais. Reikšmkingu patriarcho žvilgsniu, dramatišku ir gailiu balsu, su krištoline ašara akyje ir vėliava už nugaros V. Adamkus pasakys, kad generolas povilas yra nepakeičiamas ir net „grynuolis“, kaip sakė vienas buvęs parlamentaras. Bus išreikšta moralinė parama, pabarti politiniai intrigantai. Generolas atsidus, pasakys, kad negali atsispirti prezidento labai prašomas, prisisegs atgal savo dekoratyvinę špagą, pasitaisys akselbantus ir žygiuos toliau darbuotis valstybės saugumui. Na, dar kartais Dujotekanai“, „flyLAL Airlines“ išvogusiai kompanijai ir kitiems strateginiams partneriams be kurių Lietuva neturi prasmės. Nebijokite – viskas stabilu. Nurimk ir tu, Vytautai. Saugo tave, tave saugo.

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos