Feed on
Posts
Comments

No Responses to “"Valstybininkai" pamilo V. Landsbergį. Aleliuja.”

  1. Memelenderis parašė:

    Visų pirma, gerbiamas Tomai, išmokite RAŠYTI. Nes čia, kaip jūsų marginaliniame „golose“, klaidų privaryta daugiau, negu snaigių lauke. Visų antra, jūsų „valstybininkai“ jau yra tapę neapibrėžtu mitu, kuriuo dengiama visa, kas pakliūva po ranka. Šiuo atveju – neapykanta „Lanzbergui“. Man jūsų gaila, Tomai, jūs matote arba tik paviršių arba prie to dar ir nudažote tą paviršių ryškią iliuzijų spalva. Ir tada jau nebesuprantate nieko. Aš tikrai remčiau Vytauto Landsbergio kandidatūrą, kad ir kaip jis jums nepatiktų. Jis – tikrai geriau negu AMB finansistė iš partškolos tovarišč Grybauskaite. Matau tik du variantus – arba Vytautas Landsbergis arba Vygaudas Ušackas, kuris jums [purvasklaidai] irgi nepatinka. Kitų variantų nėra. O jūs norite apdergti, bet nieko nepasiūlyti. Ir prašau, išmokite rašyti suprantamai. Nes rišlus tekstas – jums neįkandamas riešutas.

  2. Memelenderis parašė:

    Ir, beje, man kilo negeras įtarimas, kad šitai jūs parašėte girtas.

  3. Tomas Čyvas parašė:

    Matote, gerbiamasis, aš nepasisakiau nei už Grybauskaitę, nei už AMB. Ir ko gero taip pat remčiau Landsbergio kandidatūrą tiktai kiek kitomis aplinkybėmis. O dėl „neapibrėžto mito“, paaiškinkite kad ir pačiam ponui Lopatai, kad jo nėra:) Ir dar patikslinkit – ką aš čia konkrečiai apdergiau ar iškoneveikiau?:) Gal kur įžeidžiau patį profesorių?

    Atidžiai peržiūrėjęs išties radau kelias klaidas. Širdingai dėkoju už pastabą. O dėl girtumo, tai atsakysiu paprastai – nereikia pačiam būti apsvaigus nuo savo paties atvaizdo, tai ir nekils pagundų būti virtualiu alkotesteriu.

  4. Tomas Čyvas parašė:

    Memelenderi, Jūs pats tikriausiai girtas ir kasdien:) Kitaip turėtumėte suprasti, kad V. Ušacko kandidatūrą išvis teturi vieną smulkų trūkumą – tokių atsidavusių gerbėjų, kaip jūs, stoką:)

  5. niva parašė:

    Šita gauja mielai leis bet kam kilimu vaikščioti ir priimti paradus. Bile tik neliestų jų pačių.

  6. Memelenderis parašė:

    Nesakykite, Ušackas yra charizmatiškas žmogus ir galėtų rimtai pretenduoti į Prezidentus. Arba Vytautas Landsbergis. Aplinkybių jokių „tokių“ nematau. Prie ko čia „valstybininkai“ ? Man atrodo, čia jau jūsų fanatzijos, gerbiamas Tomai. „Valstybininkai“ yra, šito neneigiu ir neneigsiu, bet ne visai taip yra, kaip jums atrodo. Panašu, kad pasigavote populiarią idėją ir kišate ją visur, kur nė nereikia. Nejau nematote, kad būtent Vytautas yra priešingybė „valstybininkų“ statitiniams, tokiems, kaip Grybauskaitė ar PATS AMB. O gal jie yra NEvalstybininkai? O gal Ušackas yra „valstybininkas“? Ar šiaip nepatinka? Argumentų pas jus nėra, tai belieka sąmokslo teorijas kurt. Kitąsyk neužmirškite ateivius pripaišyti ten. Tada būtų įdomiau skaityti.

  7. Tomas Čyvas parašė:

    Memelenderi, aš nieko blogo nesu pasakęs apie Ušacką, kaip asmenį. Nors mane ir liūdina tai, kad didžiausia Lietuvos partija ministrais turi samdyti legionierius. Bet tai – atskira tema. Net ir charizmatiškai asmenybei laiko tam, kad pakilti reitinguose iš „triukšmų lygio“ reikia šiek tiek laiko. Kita vertus, negi nematote procesų pačioje TS-LKD, kurios karštas rėmėjas, kaip suprantu, esate?:) Gal įsivaizduojate, kad Ušacko kandidatūrą rems Landsbergis???

    Jūsų žiniai, apie sąjungą su „valstybininkais“ prieš visokią „penktąją koloną ir riaušininkus“ yra tekę diskutuoti su Seimo nariais nuo TS_LKD. Tą idėją kėlė jie. Tad kad ir kiek aš bebūčiau durnas ir visoks ten girtas ar pan. – remiuosi ne kažkokiomis fantazijomis, o tuo, kas man žinoma. Išeina, kad Jūsų mylimos TS-LKD politikai yra trigubai durnesni už mane, nes patys ketina kurti sąjungas su tais, kurie neegzistuoja??:) Ir paskui – lyg sutapimas – kartu su „atsivertusiu“ Lopata remia Landsbergį? Tuo didžiai, be abejo, „nudžiugindami“ A. Kubilių:)

  8. Tomas Čyvas parašė:

    Panašu, mielas pašnekove, kad pats matote tik fasadinę pusę ir nekreipiate dėmesio į faktus. Ir dargi ginče elgiatės visiškai nesąžiningai. Kodėl imate mane pulti už tariamas adoracijas Grybauskaitei, kurių aš niekada nekūriau?:)

    Nesveika yra įsimylėti politinio spektaklio personažus. Tai temdo protą. Draugiškai sakau. Atrodote, kaip skanduojantis futbolo fanas, o tai nerimta.

  9. dimes parašė:

    Lietuvai, mano manymu, reiktų tokio Prezidento, kuris ne motų į viską ranka arba būtų marionetė (Adamkus juk socialdemokratų prašymu kreipėsi į KT dėl rinkimų teisėtumo Šeškinėje), o tokio, kuris gilintųsi į reikalus ir stengtųsi tam tikras problemas šalinti, taisyti arba bent jau neutralizuoti. Manau, kad pirmas žingsnis į tai būtų konstitucinis įtvirtinimas Prezidentui dalyvauti Vyriausybės posėdžiuose. Kaip Prancūzijoje.

  10. am parašė:

    Ušackas, jei tikėti jo paties žodžiais, nekandidatuos

  11. brashkiuwiesullz parašė:

    Statykime jau dabar Vytraytui Landsbergiui jo Karo nuopelnų memorialinį muziejų ir mauzoliejų!
    http://karonaujienos.wordpress.com/

  12. alius parašė:

    Kažkoks Jūs be galo piktas, ponas memelenderi. Nesveika, gausit kokį širdies smūgį. Pasitausokit. Arba rašykit alternatyvų straipsnį, juk niekas netrukdo, demokratija.
    Papildymas temai:
    http://uagadugu.blogas.lt/473070/lrt-ir-konservatoriai-botagas-ir-pyragelis.html

  13. Simas parašė:

    žiūrėkit, valinskas jau eina. tai dabar ir landsbergis turi eiti (jeigu remsimės jo paties tartais patikinimais)? 🙂

    beje, čia toks šiek tiek filosofinis klausimas: ar nėra bent menkos tikimybės, jog Lopata ir/ar Bumblauskas nuoširdžiai tiki Landsbergio tinkamumu būti Lietuvos prezidentu?

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos