Feed on
Posts
Comments

No Responses to “Be Maximos nežydės Lietuva”

  1. jj parašė:

    nebuciau toks kritiskas Maximos atzvilgiu, nes jos isteigimo ir veiklos tikslas – akivaizdus, jis irasytas istatymuose ir Maximos istatuose. Taip, pelnas ir dar karta pelnas. Ir nereikia ant meskos pykti, kad medu megsta. O stai del valstybes – tai jau kita sneka. Net jei simta kartu verslininkas suktas, valstybes pareiga pries kiekviena pilieti akivaizdi – apsaugoti pilieti nuo tokio verslininko, o ne eiti su juo uz parankes kartu bendra kaimo medu kopineti.

  2. Tomas Čyvas parašė:

    Niekas nieko ir nesakytų. Nėra blogai, kai žmonės – taip pat ir verslininkai – protingi. Blogai, kai kitus durniais laiko 🙂

  3. Naglis Puteikis parašė:

    2 jj: Maximos tikslas -pelnas, bet tik pagal istatymus. PVM pagrobimas prisidengiant invalidais – afera, antiistatymiskas, nesaziningas veiksmas, sukciavimas. Todel nereikia ju teisinti- bet kuris kitas, pasileges kaip jie su tuo PVM-u, butu prikaltas prie gedos stulpo ir priverstas grazinti. ta pati ir cia reikia padaryti, be jokiu islygu.

  4. Naglis Puteikis parašė:

    Ir dar: nereikia teisinti verslininku, ir kaltinti valdininku. Visi puikiai zino, kad siuo atveju – del PVM grobimo – iniciatyva ejo is Maximos, vadinasi jie patys kysius dave valdininkams, o ne valdininkai ja prievartavo.

  5. jj parašė:

    nereikia, p.Puteiki, demagogiju, jau atleiskit, kad as taip 🙂
    Jei PVM grazinimas su neigaliuju idarbinimu Maximos atveju yra afera, ta turi pasakyti valstybe ir pasalinti aferos pasekmes, sugrazinant pinigus i valstybes kisene. Jei taip nepadaryta – arba jokia tai ne afera, arba valstybe nenori atlikti savo funkciju (gal ir sunku jas atlikti, kai pinigai ne mokesciu pavidalu eina tu funkciju vykdymui, o dovanojami „geram zmogui“). Ir vienu, ir kitu atveju kalta valstybe, ne tas „geras zmogus“.

  6. voraratis parašė:

    Na kas čia blogo žmones laikyti tuo kuo jie yra? (iniciatyvūs kvailiai ir intelektualūs veršiai)

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos