Feed on
Posts
Comments

Prezidentai…

Šiandien Lietuvai, jos atstovų akivaizdoje, prisiekė prezidentė Dalia Grybauskaitė. Tuo metu, kaimyninėje Lenkijoje prezidentas Lechas Kaczynskis su premjeru Donaldu Tusku kariauja tikrą nervų karą.

Fabula šiek tiek primena situaciją Lietuvoje su Aukščiausiojo Teismo pirmininiku Vytautu Greičiumi. Čia, prezidentas, vadovaudamasis Konstitucija ir dvigubais standartais (kai kuriuos teisėjus ir kitus pareigūnus marinavo postuose ir pasibaigus įgaliojimams), panoro, veik prieš metus, atleisti jo patarėjų melą demaskavusį V. Greičių.

Būtų ramiai ir teisėtai tai padaręs, bet sutrukdė arogantiški patarėjų kiauksėjimai Seimo tribunoje. Pasakyk snaudžiančiam seimūnui, kad jis gali balsuoti tik taip ir ne kitaip – balsuos priešingai:) Rezultatai

Lenkijoje – tik truputį kitaip. Vyriausybė nesutiko išsiųsti L. Kaczynskio bendražydės Annos Fotygos į diplomatinį darbą New Yorke, o prezidentas tvarkingai neranda laiko pasirašyti dekretų dėl 100 ambasadorių skyrimo. Tikros Abiejų Tautų Respublikos aktualijos:):):)

No Responses to “Prezidentai…”

  1. dimes parašė:

    Na aš nemanau, kad už patarėjų melo atskleidimą galima pareigūną laikyti ilgiau pareigose negu numato įstatymai. Laikas baigėsi ir reikia pasitraukti.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos