Feed on
Posts
Comments

No Responses to “Kada nušausim prezidentę?”

  1. Taigi neabejotinai negalim nei paneigti, kad kažkas prezidentės nenorėtų nušaut, nes ką gali žinoti!

    O tai dėl sukrėtimo, tai vat ir ką dabar galvot, jei galimai išlenda, kad galimi pedofilai galėjo būti galimai ginami ir net 8 mėnesius galimai buvo vilkinama ir galimai neperduodama į Generalinę Prokuratūrą byla, o galimais teisiniais imunitetais galimai gelbstimas nuo galimų apklausų netgi tasai patsai pedofilija galimai įtartas galimai J. Furmanavičius?

    Tai čia tik norim pasakyti, kad reikia labai atsargiai rinktis formuluotes, nes galimai nežinia kas galimai gali atsitikti!

  2. labaslietuva parašė:

    Adamku tai reikejo jau treciaisiais metais. Jeigu būtu isanksto zinoma, kad ir su Dalka bus analogiskai – visomis rankomis uz.

  3. simasj parašė:

    Nesuprantu, kodėl taip sureikšminama, kad furmanavičius (p.s. specialiai rašau iš mažosios) buvo teisėjas. Juk į jį buvo šauta ne dėl profesinių dalykų, o grynai dėl asmeninių „savybių“. Tai, kad jis buvo teisėjas susiję su byla tik tiek, kad teisėjo imunitetas trukdė tirti šią bylą. Čia būtų gera proga visuomenei ir politikams susimąstyti, ar iš tiesų kiekvienam teisėjui reikia imuninteto? Gal užtektų kad imunitetą turėtų tik konstitucinio teismo teisėjai? Kodėl jie tokie pateptieji? Manau visi mato, kad jie sukūrė „valstybę valstybėje“, liaudiškai savas klanas, nebaudžiami ir prieš nieką neatsakingi. Kas gi juos prižiūri? Yra kažkokia teisėjų priežiūros komisija, bet ją sudaro kiti teisėjai, o kaip rodo praktika, varnas varnui akies nekerta.

    Pasakymas „Šaudyti į teisėją, reiškia šaudyti į simbolį.“ – jei jis ir buvo simbolis, tai tik dabartinės, susitepusios teismų sistemos simbolis, kurioje savas žmogus, kad ir pedofilas, gali nebaudžiamas vilkinti bylą, naudotis visais „privačių ir viešų interesų maišymo“ privalumais ir likti nenubaustas. Manau būtent dėl to visuomenė taip džiugiai (~90% aplaustųjų portale http://www.kedys.lt mano kad jis didvyris) sutinka šią naujieną – tai kovos su tokia supuvusia sistema simbolis.

  4. Vienaakis Dzo parašė:

    geras rašinys 🙂

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos