Feed on
Posts
Comments

Amerika patiko

 

Vienas gražiausių, kol kas 2010 metų pasaulio futbolo čempionato rungtynių – JAV–Slovėnija, – neminėdamas arbitrų humoro, komentuoju keturiais punktais:

1. Truputį gaila mažos Slovėnijos, nes jiems tai buvo gal net svarbiau (dėkingas vien už patekimą ir Rusijos išmetimą);

2. Didžiulė pagarba JAV už braižą ir valią;

3. Mano oro bučinys ir siluetas, primenąs vidurinį pirštą, visiems, kas skanduoja bukas antiamerikonybes. Šiandien, bare, kur žiūrėjau, tokių debiliškų snukių buvo daug. Dauguma, atsitiktinai, būtų už rusus…

4. Sporto su politika VISIŠKAI nesieja tik naivūs Vakarų ir Marijos žemės liberalai 🙂

No Responses to “Amerika patiko”

  1. arunas parašė:

    grazus macas,tikekimes bus grazesniu.intrigos
    uzteko,teisejo klaida ateme pergale.ka darysi..
    Dievo svilpukas matomai:)

  2. Martynas parašė:

    Jei nesuprantate apie futbolą net nerašykite. Nežinau kuriame kaboke tokias kompanijas traukiate, bet sieti futbolą su politiką gali tik debilas. O beje jus pats tai darote, „dėkingas vien už patekimą ir Rusijos išmetimą“. Paskaitau jūsų straipsnius ir galiu lažintis, kad ši jūsų frazė yra įtakotą politinių pažiūrų, (jei klystu pardon). O tokiu atveju, jus net ne sirgalius o kažkos prisitaikėlis. Kas galėjo nesižavėti rusais, nors niekad jų nepalaikę, kaip jie Europos čempionate nuėjo iki pusfinalio, bet atsirado vėl visokių perdylų, kuriems tada užkliuvo tai už rusus žmones Vilniaus gatvėse rėkaujantis ir t.t. Už tai ir yra fanai, kurie elgiasi pašėlę ir serga už savo komanda tiek kiek save prisimena, kaip pvz. aš už Brazilija. O jus tikriausiai neturite nei savo komandos, nei nematote futbolo grožio, todėl kįšate savo tą atsibodusia politiką ir užknisusia rusofobiją net į futbolą. Atsipalaiduokite autoriau, ir sirkite už savo Amerika, ne tada kaip jums patogu, o visada kad ir kur ar su kuo ji bežaistu.

    • mikas parašė:

      Idiotas martyška pats vėl išlindo būtent tada, kai reikia apginti rusus ir ai6kina, kad tai nesusiję su politika 🙂 Nabagėli, sportas visais laikais buvo siejamas su politika. Tą darė ir komentatoriai ir šalių propaganda ir fanai. Jau vien vėliavos sudeginimas, kuris yra įprastas ritualas, yra politika. Bėda ta, kad Tomas, kiek žinaju, nuo vaikystės serga už ispanus, o Martynas, dėl savo meilės kacapams, įtaria jį apskritai nežiūrint futbolo…. 🙂 Rusais, beje, žavėtis nebuvo ir nėra ko, nes tai buvo toks pat iš dėsningumo iššokęs pirstelėjimas, kaip ir jų pergalė Eurobasket: mokyklos nėra, užsienietis treneris ir netikėtumo faktorius duoda vienkartinį efektą 🙂

      Beje, patys rusai nuolat rėkia, kad jų pliuščenkoms ar chokejistams tik politiškai motyvuoti teisėjai trukdo. Nuo mano vaikystės iki dabar plokštelės nepakeitė 🙂

  3. lina parašė:

    Kas? Kada? Kuriai akimirkai sportas buvo depolitizuotas??? 🙂 Marčiau, blaivykis ir studijuok bent jau naujausią istoriją. O tai atrodai, kaip eilinis turgaus mukas, kuriam kažkas pasakė, kad brazilai geriausi, tai ir tiki nuo vaikystės ir iki grabo. Taip pat, kaip ir tautų draugyste bei motina Rusija :):):)

  4. mikas parašė:

    Beje, Martyno neapykantos protrūkį, kur jis jau kitus pradėjo debilais vadinti, paskatino ir tai, kad tie jankiai visgi susitvarkė su tais slovėnais, kurie eliminavo jo mylimus ir „susižavėjimo vertus“ ivaškas iš čempionato dar per atrankines :):):)

  5. Martynas parašė:

    Neturėjau progos pažiūrėt jankių, nors man jie visiškai neįdomus kaip ir slovėnai, tad kas laimės – jokio skirtumo, bet mačas tai tikiu kad geras buvo ir vertas pažiūrėt. Dėl rusų futbolo mokyklos čia nesiplėsim, bet pažiūrėjus kiek nemažai žaidėjų ir Anglijoj lošia, ir patys klubai gerai pasirodo Čempionų lygoje, ir prisiminus Tarybų sąjungos futbolo aukštumas (beje esu iš miestelio, kuriame užaugo vienas iš dviejų mūsų olimpinių futbolo čempionų) drįsčiau suabejoti tuo „pirstelėjimu“. Aš jau 20 metų laukiu Lietuvos pirstelėjimo, bet deja. Tai va, pirma depolitizuokite futbolą savo galvose, gal tada jums šis žaidimas taps žavesnis. Nors ka čia pridursi, jei apsiskaičiusioji lina mane turginiu išvadino. Palik tas savo knygas ir Lietuvos stadionuose dažniau apsilankyk, turėk savo gimtą komandą, palaikoma rinktine, tada protas prašviesės ir gal futbolo negadinsi su savo politiką. Nežiūrėkite kas kur politikuoja ir patys baikit politikuot ir tada futbolas bus šventė.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos