Feed on
Posts
Comments

 

Futbolas: Olandams įmušti padėjo Tom Waits Waltzing Matilda. Olandai tai ne tik gėjai, narkomanai, pijokai, mergišiai, jūrininkai ir inžinieriai. Nedera užmiršti ir Van Gogo bei futbolo.

Žiūrėjome futbolą su senu bičiuliu, kurio asmens duomenys man gerai žinomi. Žiūrėjom, žiūrėjom… Na taip patiko komentatoriai, kad sutarėm juos išjungti ir toliau žiūrėti, lydint iš youtube skambančiai muzikai.

Galiausiai, kadangi sirgom už olandus, ir įtarėm, jog japonai moka ne tik dirbtinius šunis, moteris bet ir futbolininkus gaminti,  nutarėme klaidinti pastaruosius neatpažįstama muzika (lai trikdys jų programas). Pasiteisino – įvartis buvo pelnytas grojant aukščiau esančioje nuorodoje randamam gabalui. Net vartininką imitavęs androidas letenų teisingai neatkišo.

p.s. Gale beveik padėjo ir Yngwie Malmsteen "Paganini”, bet olandiškus perdavimus lydėjo neolandiškai invalidiški smūgiai. Gal žinot, kas padėtų labiau????

No Responses to “Futbolas: Olandams padėjo Tom Waits Waltzing Matilda”

  1. Martynas parašė:

    Vartininkas japonų tiek atsispyrė kad kamuolį praskrido:) O dėl komentatorių tai tiesa, šian mane brazilų ir kaulo kranto mače irgi užkniso. Be to kai šiauriniai korejiečiai su brazilais žaidė tai gražu pažiūrėt, kova korektiškumo ribose, jokių grubumų, o tie drambliai tai begalviai, po trečio brazilų įvarčio daužyt pradėjo, nervą kažkokį įnešė i varžybas. Į Kaką kad ir buvo kontaktas, bet trenkėsi juodas pilvu, o susiemęs veidą. Už ką išvarė tai ir nesupratau. Kiek žiūrėjau afrikiečius, nei vieni nepatiko, karštakošiai, begalviai. Kad ir kaip nigerietį išvarė su graikais mače, matai jis spirt susiruošė, nu kvailys.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos