Feed on
Posts
Comments

 

Įdomu, ką nori pavaizduoti Vyriausybės svetainė šia nuotrauka, kurioje dar yra ministrai Rimantas Dagys, Remigijus Vilkaitis, Algis Čaplikas, Vygaudas Ušackas ir Algirdas Šemeta? Net ir Seimo pirmininkė čia dar visai ne Irena Degutienė. Gal taip mėginama pabrėžti savo stabilumą?

O gal tai nostalgija ir noras parodyti, kad pradinis sumanymas buvo geriausias, bet jį sugadino oponentų kėslai ir politinės negandos? Geri buvo laikai…

Nors, tikėtina, kad tai garsusis ir neregėtas (niekas tikrai neregėjo) „saulėlydis“. Idant nereiktų mokėti priedų, likusiems po jo svetainės administratoriams ir rūmų fotografams, liepta nedirbti viršvalandžių, o darbo metu – nėra kada.

No Responses to “Vyriausybė mėgsta senas fotografijas”

  1. simasj parašė:

    Žinot, Tomai, iš anksto atsiprašau, jei įsižeisit, tačiau iš kelių paskutinių postų susidaro įspūdis, kad tarsi dėl kažkokių priežasčių labai norėtumėte kabinėtis prie vyriausybės, bet pats nežinote prie ko prisikabinti. Tai nors nuotrauką suradote kažkur interneto užkampyje. Nejaugi ši nuotrauka – didžiausia šiuo metu egzistuojanti vyriausybės bėda ar trūkumas? Ar manote, kad sulig kiekvienu ministro pasikeitimu visa vyriausybė turi susibėgti kažkur daryti naują grupinę nuotrauką? Kažkur kažkoks klerkas administruojantis www neturi įdėjimui gražesnės nuotraukos, na paliko senąją. Ir kas? Tai jau turėtų kažką simbolizuoti?

  2. Karpienis parašė:

    Tai daroma tam,Simai,kad nesidomintis Lietuvos politika pilietis ar svečias susipainiotų.Kaip smagu būtų,jei pvz. swedbankas savo svetainėje paskelbia vienas sąlygas ,o jau paskolas išduoda kitomis:)Arba-prekė svetainėje atrodo vienokia,o parduotuvėje-kitokia.Štai pvz. paskelbiamos nuolaidos kompiuteriams,o iš tikro jos yra šluotoms:)Kaip visiems dėl to linksma:)

    • simasj parašė:

      Na, jei jau lygintis su bankais tai man rodos artimesnis palyginimas būtų piktintis, kad banko pirmajame puslapyje vaizduojama graži besišypsanti mergina, o ne banko prezidentas.

  3. Tomas Čyvas parašė:

    Simai, man iš jūsų sureikšmintos reakcijos susidaro įspūdis, kad saugote mylimą Vyriausybę nuo to, kas nei kiek negresia. Kodėl tokia reakcija į nekaltą pasvarstymą? 🙂 Kita vertus, jei Vyriausybės svetainė yra „kažkoks internetinis užkampis“ – tai irgi nelabai pagarbu. Nesigadinkite nervų. Tikrai brūkštelėjau beveik šiaip sau, nors ir tikėjausi panašių pykčių iš gerbėjų klubo, kuriame daug jautrių personų. Kas dėl „kabinimosi“ prie Vyriausybės, tai čia irgi jūsų reikalas taip manyti. Grybauaksitės fanų komandai atrodo, kad skriaudžiu jų dievaitę, Audrius Butkevičius neseniai nuo manęs gynė generolą Jezerską, kitur man sakoma, kad užsisėdau VSD. Gyvenimas yra daug įvairesnis, negu jums atrodo.

    Jūsų valia ginti ministrų kabinetą, jei tik matote kokią nors jo reikšmingą veiklą, apart mokesčių kėlimą ir visa ko karpymą. tik meldžiu – nebūkite toks jautrus. Įsimylėti politinius personažus ir įsijausti į politinio spektaklio siužetą – pavojinga sveikatai 🙂

    • simasj parašė:

      Taip, Tomai, priklausau taip jūsų vadinamam „Kubiliaus gerbėjų klubui“ ir to nei kiek neslepiu. 🙂 Tiesiog kai kada priekaištai būna pagrįsti, o kai kada jau atrodo kad nebėra prie ko kabintis tai pradedama kabinėtis, kad kažkas nuotraukoje ne tuo kampu pasisukęs, ne taip apsirengęs ir t.t. O mano reakcija man rodos visiškai nejautri, tiesiog nesinori kad nukryptumėte į KK2 lankas 🙂

      • Karpienis parašė:

        Taigi:)Štai ši „smulkmena “ iš tikro atskleidžia labai gilius dalykus.Kubilius su Valentinavičium negaili pinigų štai tokiems „SimamsJ“ finansuoti,kurie „pripėduoja “ internete „komentarų“ su pagyromis Kubilo gaujai.O štai elementarios teisingos ir skaidrios informacijos net Vyriausybės svetainėje-neteikia.Vyriausybės kontrolė nustatė,kad Kubilius ir 5 mlrd. pasiskolintų pinigų laikė nežinia kur ,nežinia kokiom sąlygom ir t.t.Matyt tai nėra tik atsitiktinumas ir neteisinga informacija svetainėje.Purvinam vandenį lengviau sukti nešvarius reikalus

      • Karpienis parašė:

        vandeny

  4. Tomas Čyvas parašė:

    Simai, man ši nuotrauka simbolizuoja bendrą vyriausybės nenorą ar negebėjimą priiminėti svarbius sprendimus. Net ir dabar – koks skirtumas ar nuotraukoje Ušackas, ar Ažubalis? Vis tiek santykių su Lenkija strateginis gadinimas (kalta, be abejo, ne tik Lietuva), kuris gali turėti skaudžių padarinių, jam nė motais. Premjeras irgi sėdi žiūrėdamas – kas bus. Tą patį galima pasakyti ir apie prezidentūrą. Kadangi nėra svarbių sprendimų, nėra ką net iš esmės kritikuoti, išskyrus patį ničnieko neveikimą, tai ir nuotraukose įžvelgiama simbolikos.

  5. puikus parašė:

    Puikus ir teisingas pastebėjimas, kaip ir Tomo tekstas apie Grybubilių bei šiandieninis apie premjero ničnieko neveikimą.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos