Feed on
Posts
Comments

 

Ligi šiol maniau, kad “dideles paslaptis” atskleidžiančių „Wikileaks“ šarlatanų skelbiami dalykai gali būti įdomūs bent pasiskaitymui, bet matau, kad ir čia juos pervertinau.

Lietuvos nuolatinis atstovas prie NATO ambasadorius Linas Linkevičius kėlė klausimą dėl galimo Prancūzijos pardavimo „Mistral“ klasės karo laivo Rusijai, – praneša didieji palapčių žinovai.

Išties sensacinga žinia. Galiu ją šiek tiek papildyti – šį klausimą aljanso generaliniiam sekretoriui Andersui Foghui Rasmussenui kėliau ir aš, kai su kitais kolegomis iš Baltijos šalių lankėmės NATO būstinėje šią vasarą. Kažkur voliojasi net laikmena su atsakymais. Galiu parduoti vikilyksams – kaina sutartinė.

Šiandien jie paskelbė dar vieną “sensaciją”, kad Rusija yra mafijos valstybė. Manau, netrukus turėtų pasirodyti šitų asilų slapti failai, įrodantys, jog karvės retai skraido.

No Responses to “„Wikileaks“ žino, kad karvės neskraido?”

  1. praeivis parašė:

    Jūsų problema tame, kad pats greičiausiai net nesilankėte wikileaks svetainėje ir apie paskelbtus duomenis turbūt sprendžiate tik pagal tai, ką paskelbia delfi.lt iš BNS pranešimų.

    • Tomas Čyvas parašė:

      Lankiausi. Skaičiau apie Iraką, Afganistaną ir patikėkite – neaptikau nieko tokio, kas jei nebuvo žinoma, tai bent buvo nesunkiai numanoma. Prieš kurį laiką tikrai visai nustojau domėtis visa ta nesąmone.

      • mts parašė:

        „nesunkiai numanoma“ yra nuomonė, dokumentas yra faktas. Nemanau, kad USA taip panikuotų dėl kažkieno nuomonės.

      • praeivis parašė:

        Keista rašyti apie tai, apie ką kaip pats prisipažįstate seniai nebesidomite 🙂

  2. Inga parašė:

    Iš tikro jokių sensacijų dar nepaskelbta.Matyt jų ir nebus,o visa ši istorija labai kvepia JAV spec.tarnybų darbeliais.Skandalas kenkia Obamai,todėl labai tikėtina,kad jį organizavo ir vysto Bush-o vanagai CIA ir kitur.Labai panašu į viešų ryšių akciją,nes tikrai pavojingi „šnipai“ ar vertinga informacija tuoj pat būna neutralizuota.Dar neseniai JAV buvo išardytas rusų „informatorių“ tinklas-sureaguota greitai ir efektyviai.

  3. puikus parašė:

    O ko norėti? Bovijasi chebra ir tiek.

  4. Martynas parašė:

    Vien tiek kad mesti itarimai del branduoliniu bombu Europoje, yra istyrimo reikalaujantis faktai.

  5. Tomas Čyvas parašė:

    Na ką gi – tegul žmonės tiria, tegul domisi. Man smagu tik tai, kad mano ir JAV diplomatų nuomonės apie Rusijos valdžią – sutampa 🙂 Į visa kita atsakau žiovaudamas: „na ir kas?“ 🙂

  6. Gaila parašė:

    Žmonės totaliai nesusigaudo, tuo naudojamasi. Blogai, kad nemokama ir nenorima pasiskaityti anglų kalboje „tuos puslapius kurie liečia Lietuvą“. Juk tai visai nesunku.

  7. anoniminis bailys parašė:

    Labai gerai, kad Jus zinojote ir numanete, bet pasiziurekite kiek Lietuvos viesuju intelektualu, politikos apzvalgininku, ir kitu teisuoliu, teisinguoliu ir moralizuotoju, labai paprastai eme ir apsijuoke, kad ir del to pacio Rusijos karo su Gruzija. Pasirodo diplomatijos uzkulisiuose niekam net nekilo abejoniu kas yra kalciausias toje situacijoje. Bet nepaisant to, viesojoje erdveje dauguma vakaru valstybiu eme ir pasielge, kaip jie vadina pragmatiskai, kitaip tariant nurase ant silpniausio. Va tau ir Vakarietiskos vertybes, net juokas neima.

    • Inga parašė:

      Žinau tik vieną apsijuokusį „apžvalgininką“,kuris reguliariai apsitapšnoja dar nuo „paksogeito“-tai ponas Račas.Dauguma gi vis tik yra kvalifikuoti ir solidūs.

      • anoniminis bailys parašė:

        Na taip, pagal pona Raca, mes turetume Rusijai padlaiziauti, nors del to as visiskai nesiginciju, kad turetume siektiek padlaiziauti, bet veliau nereiketu daryti is saves vaiksciojancio morales svyturio

      • Kuodas parašė:

        Kažin?Račui mažiausiai rūpi Rusija -jam sava karjera ir šiltas garuojantis lovys yra Nr 1.Todėl ir su Paksu taip gavosi-Racas manė ,kad jau įlindo ten kur reikia,o pasirodo,kad paskubėjo.Ne ten įlindo,todėl teko išlyst ir- už bausmę- imtis padėti griauti leo,organizuojant viešų ryšių kampaniją viešoj erdvėj.

      • Inga parašė:

        Taikliai apibūdinta.Račas tipiškas „lovio žurnalistas“.Pas jį bloge pakaitomis liaupsinami Kubilius su Šimonyte arba rašomos odės „šlovingai“ konservatorių partijai.:)

  8. Martynas parašė:

    Jų „slaptuose“ failuose žuvusių civilų ir koalicijos karių skaičius Irake ir Afganistane yra sumažintas palyginus su oficialiais pranešimais. Netyčia ane? 🙂 O JAV per visą savo istorija nuvertusi dešimtis nepalankių sau režimų, sukėlusi krūvas konfliktų visoje planetoje, turėdama galingiausią planetoje kariuomenę ir milijomu spec tarnybų, negali pagauti kažkokio nupiepėlio australo ir sustabdyt to vikilykso !? viskas čia aišku – BULL SHIT! Tik neaišku kokiu tikslu?

    • Johnsonas parašė:

      Psy-ops’as čia vyksta, praplaut smegenėlėms. Nieko nežinomo pateikia lyg sensaciją – vaje.., „kova už laisvą žodį“ pavirs į masinę interneto cenzūrą..

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos