Feed on
Posts
Comments

Daugiau nei pusmetį šalies dėmesio nestokojusią pedofilijos ir žudynių bylos atomazgą prokurorai pateikė tokią, kaip ir prognozavau.

Šaltakraujis liaudies keršytojas Drąsius Kedys atgulė žemėn palei Kauną, nors jo pėdsakus talentingi ieškotojai regėjo nuo Madrido ik Vladivostoko.

O štai kitas, tautai, kaip jai pačiai atrodo, mažiau nusipelnęs nelaimėlis – Valstybės saugumo departamento (VSD) karininkas Vytautas Pociūnas prieš porą metų Dievui dūšelę atidavė Breste (Gudija).

Noriu aiškiai pabrėžti, kad lyginu ne asmenis, jų nuopelnus ir net ne bylas. Visa tai nesulyginama. Tautos nemenkai daliai D. Kedys svarbesnis už V. Pociūną, nes lietuvis negali nesiilgėti Tado Blindos ar kito kilnaus bandito, kuris ateina ir šauniku išsprendžia amžinai užguito baudžiauninko santykį su elitu. Ką jiems ten kažkoks tylenis saugumietis, kuris nei nelaimingo vaiko nepardavė viešai ir iki smaugimo karštai meilei, nei savo kelią šūviais pažymėjo…. O va „liaudies keršytojas“ – kas kita. Kalbu ne apie įrodytus faktus, nes jų ir nėra, o apie akis griaužiančius įvaizdžius. Lyginu  situacijų ir versijų skaidrumą. Daryti tai verčia mūsų teisėsauginės, žiniasklaidinės ir politinės realijos.

Siūlau balsuoti už versijų „jėgą“:

a) D. Kedys nušovė du žmones ir septynis mėnesius gyveno, peržiemojo Lietuvoje, sugebėdamas pabarstyti savo pėdsakus už tūkstančių kilometrų. Paskui ėmė ir pasigėręs užspringo. Springdamas pametė pagrindinį savo nusikaltimo įkaltį (ginklą) prie savo numirimo vietos. Kad visiems būtų patogiau.

b) V. Pociūnas saugume buvo nevykėlis, darė nei šį nei tą – sapnavo kažkokias energetines grėsmes Lietuvai. Už tai buvo ne kartą apdovanotas, o paskui (vietoj eilinio paskatinimo) išsiųstas į Gudiją, kur važiuoti nenorėjo. Ten nuvažiavęs ūmai pasigėrė, užlipo ant palangės šlapintis ir užsimušė. Apie tai niekas nebūtų sužinojęs, jei „Lietuvos ryto“ uolioji „vyšniukė“ nepernakvotų VSD laikinai dirbusio KGB rezervisto kabinete.

Už tai, kuri versija kvailesnė, siūlau balsuoti čia. Galima pateikti ir kitokių siūlymų.

No Responses to “Protingos žūčių versijos: Kedys & Pociūnas”

  1. kantas parašė:

    Gudija – ? Kas tai ? Yra Belorusija. Netgi ne „baltarusija“. Gerbt reikia kaimynus. Tiek.

    O bylos šiuos skirtingos, tik vat sistema vienoda – priežastys vienodos.

    Bet ką gali nužudyti Lietuvoje vidury dienos , o aiškintis reikės patiems piliečiams su ginklu rankoje. Nes nei teismai, nei policija – visiškai neveiksminga, nes nefunkcionuoja niekas.

    Gal tik komentatorius už žydų, čigonų, ar ten černožopų užgauliavimą pajėgūs bausti.

    Arba veikti pagal išdirbtą sovietinę metodiką, kur reikia pavyzdinės bylos 🙂 kitaip mat , atsakomybė atsiranda.. o čia žiūrėk, jau būta tokių atvejų

    Pasaulis nėra vien Lietuva.. Formuojasi globali visuomenė, tad anksčiau ar vėliau ir Europos institucijos pradės domėtis Lietuvos nelaimėmis.. Štai tada ir ateis „svajota švelni demokratija“..

  2. kembrikas parašė:

    kzkoks“UAB:“kur jus matete prokurorus gal algos diena. SLYKSTU.

  3. Hamletas parašė:

    Siulau pasidometi, kas vyko anksciau, kai buvo iteisinami lytiniai santykiai nuo 14 metu, kas „stume“ istatymu pataisas:

    Seimo Šeimos ir vaiko reikalų komisija vasario 2 dieną svarstė Seimo valdybos 2004 m. rugsėjo 27 d. sprendimu sudarytos darbo grupės teisės aktams, dėl kurių atsiranda galimybė interpretuoti asmens nuo 14 metų amžiaus galimybę savanoriškai duoti sutikimą lytiškai santykiauti, tobulinti, veiklos pratęsimo tikslingumą.

  4. troy parašė:

    Labai svarbu šalia Kedžio nepamiršti ir Pociūno. Mano galva Pociūno byla svarbiau netgi.
    Ir kodėl nepaminite galimo Pociūno nužudymo užsakovo – Dujotekanos?

  5. kantas parašė:

    Man labai įdomu kaip Hendriką Daktarą kariniu lėktuvu atgabeno į Lietuvą ir lygiagrečiai nušauna teisėją J.Furmanavičių…

    Kiek suprantu, tik pateikus kitai valstybei H.Daktarą kaip ypatingai pavojingą nusikaltėlį , keliantį pavojų valstybei.. galima buvo sulaukt tokios ekstradicijos

    tame turėjo dalyvauti „atiteroristinis padalinys“ – yra toks

    užsakovų ratas labai susiaurėjęs šiuo metu, atrodo, jog iš tikrųjų tie patys vykdytojai (D. Kedys, Pociūnas ir kiti)..

    O dėl dujotekanos.. tai konkreti sistemos grandis (vienas iš variantų). Na tuoj paaiškės

  6. Versija parašė:

    Man irgi teisėjo nužudymo byloje viskas kvepia daktaru. Kodėl? Todėl, kad Kraujutaitis net nesliapa, kad pas jį jis lankosi. O ir daktaru gaudytojų (ar slėpikų) pavardės tos pačios. E.Mažeika, Sadeckas, Kokoškinas (beje, Furmanavičiaus giminės jam labai dėkingi, ir matomai už gerai ištirtas Kedžio bei Ūso mirites aplinkybes). O E.Mažeika prie Furmanavičiaus lavono labai gražiai rodė „fakus“. Ir tikriausiai Aidas Mažeika galimas E.Mažeikos giminaitis dabar tiria pačią byla kur imaišytas nežinomasis Aidas.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos